Παρασκευή, Απριλίου 28

«Ερχεται σεισμός στα ακίνητα» - Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
«Ερχεται σεισμός στα ακίνητα» - Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας»
«Ερχεται σεισμός στα ακίνητα». Με τον τίτλο αυτό κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου» εκτάκτως την Παρασκευή. Φόβοι για νέα κατάρρευση τιμών εξαιτίας των χιλιάδων πλειστηριασμών. Κι ένα θετικό νέο: Ρύθμιση – ανάσα για έμμεσο κούρεμα στα στεγαστικά δάνεια.
Ακόμη, μια αποκαλυπτική «ακτινογραφία» των φορολογικών δηλώσεων. Πόσα σπίτια,
αυτοκίνητα, πισίνες και αεροσκάφη έχουν οι Ελληνες. Πόσα εισοδήματα δηλώνουν στην εφορία, οι πλούσιοι και οι φτωχοί νομοί της χώρας.
Επίσης:
  • «Κούρεμα» έως 350 ευρώ το μήνα σε περισσότερες από 840 χιλιάδες συντάξεις. Ποιο είναι το τελικό «ψαλίδι» που αποφασίστηκε με τους δανειστές.
  • Αποκάλυψη – βόμβα για μεγάλο νοσοκομείο της χώρας: Κατέστρεψαν τους ιατρικούς φακέλους 18 χιλιάδων ασθενών. Τους πέταξαν στην... αποχέτευση.
  • Οι έξι νομοί που παίρνουν «άριστα» στην εκπαίδευση και ποιες περιοχές παρουσιάζουν τις χαμηλότερες επιδόσεις οι μαθητές.
  • Ανασχηματισμός προ των πυλών; Φήμες για αλλαγές σε υπουργούς αμέσως μόλις κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές.
Συνέντευξη: Αδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για τους «καραμανλικούς», την Κ. Παπακώστα και τι προβλέπει για τις εκλογές.
Επίσης, δωρεάν με την «Ημερησία του Σαββάτου» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή.

GAME OF THRONES

Τα αυθεντικά κόμικς της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς, με τους εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
Αποκτήστε σε κόμικς τη μεταφορά του βιβλίου «Παιχνίδι του Στέμματος» από τη σειρά Game of Thrones, του πολυβραβευμένου συγγραφέα George R. R. Martin.
Ίντριγκες, μυστήριο, μαγεία, σκοτεινές δυνάμεις, πάθη και επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας σε μία επική ιστορία διεκδίκησης του θρόνου των Επτά Βασιλείων.
Απολαύστε την επίσκεψή σας στο Γουέστερος και το Γουίντερφελ και τη συνάντησή σας με τον Τύριον, τον Τζον Σνόου, την Άρυα, τον Νεντ, τη Σέρσεϊ, τη Σάνσα, τον Μπραν και τους υπόλοιπους δεκάδες χαρακτήρες.
Εκτάκτως την Παρασκευή  «Παιχνίδι του Στέμματος – Βιβλίο πέμπτο».

.imerisia.gr