Πέμπτη, Απριλίου 20

Ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας για την Ανάσταση του Θεανθρώπου....


Ο Sheikh Hassoun, Μεγάλος Μουφτής της Συρίας, ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης των Μουσουλμάνων της Συρίας, έδωσε τις ευχές των Μουσουλμάνων στις Χριστιανικές εκκλησίες του Χαλεπιού "για τη μεγάλη γιορτή της Ανάστασης του Χριστού"...
Βέβαια, η από αιώνες ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Συρία, δεν μπορεί ν' αποτελεί "είδηση" για τα διεθνή ΜΜΕ κι ειδικότερα τα ελληνικά, μιας κι η δημοσιογραφική πορνεία οφείλει να μας βομβαρδίζει με τη θρησκευτική ή εμφύλια διαμάχη στη Συρία.
Θρησκευτική κι εμφύλια διαμάχη στη Συρία, ή ιμπεριαλιστική επίθεση; Σ' αυτό το ερώτημα υπάρχει το αδιέξοδο για τις καλοταϊσμένες δημοσιογραφικές πόρνες, σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Αυτά ξεβρακώνουν τους δημοσιογράφους που ταΐζουν οι γνωστές πρεσβείες των Αθηνών...
Τα ΜΜΕ κι οι "δημοσιογράφοι" των Υπηρεσιών αρέσκονται να μας μιλούν για τον δικτάτορα Άσαντ, τον τρελό ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (Βόρεια Κορέα την αναφέρουν), τα χημικά του Άσαντ και πόσο καλοί διασώστες είναι η οργάνωση της Cia "λευκά κράνη"...
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία... κι η κρίση είναι αμείλικτη ακόμη και για τους δωσίλογους θρησκευτικούς ηγέτες της Ελλάδας! Στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Eκεί οι Ελληνορθόδοξοι φυλάνε Θερμοπύλες... χαρακώματα πολιτισμού κι Αντίστασης!
Για την Ορθοδοξία στη Συρία: ΕΔΩ


Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
sibilla-gr-