Πέμπτη, Απριλίου 20

Ηλεκτροσόκ! Νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ Για να έχουν φως, θερμοσίφωνα, κλιματιστικά, τηλεοράσεις, οι βρωμιάρηδες ισλαμιστές του Τσίπρα, πλήρωνε εσύ μαλάκα Ελληναρά και σκάσε !

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ οι χρεώσεις αυτές δεν έχουν αναθεωρηθεί από το 2012 και τα λαθρό πλήθυναν γίνανε εκατομμύρια με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει απώλειες της τάξης των 600 εκατομμυρίων ευρώ.
Ηλεκτροσόκ! Νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ - Οι αυξήσεις αφορούν όλους τους λογαριασμούς ανεξάρτητα από την κατανάλωση - Οι χρεώσεις για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας θα αυξηθούν και πάλι
- Τρύπα 600 εκατομμυρίων ευρώ θα... κλείσει με χέρι στη τσέπη του καταναλωτή
- Την τελική απόφαση θα πάρει η ΡΑΕ μέσα στις επόμενες ημέρες
Για να έχουν φως, θερμοσίφωνα, κλιματιστικά, τηλεοράσεις, οι βρωμιάρηδες ισλαμιστές του Τσίπρα, πλήρωνε εσύ μαλάκα Ελληναρά και σκάσε !

 Βαθιά το χέρι στην τσέπη θέλει να βάλουν οι Έλληνες καταναλωτές η ΔΕΗ. Αυτό καθώς ζητά την άμεση αύξηση των χρεώσεων για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας.
Σύμφωνα με τη ΔΕΗ οι χρεώσεις αυτές δεν έχουν αναθεωρηθεί από το 2012 και τα λαθρό πλήθυναν γίνανε εκατομμύρια με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει απώλειες της τάξης των 600 εκατομμυρίων ευρώ.
Ουσιαστικά πρόκειται για το κόστος για το ρεύμα των λαθρομεταναστών, των (πολυτέκνων γύφτων), το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, τη διασύνδεση των νησιών "χοτς ποτ", λαθρό"κέντρα φιλοξενίας" κ.α. Ένα επιπλέον κόστος το οποίο κάθε χρόνο η ΔΕΗ πρέπει να ανακτά, γιατί μέρα με τη μέρα έρχονται καινούργιοι αποκεφαλιστές.
Οι τιμές ωστόσο από το 2012 δεν έχουν αναθεωρηθεί και η ΔΕΗ εμφανίζει μεγάλες ζημιές, ειδικά για την περίοδο του 2015 οπότε είχαν αυξηθεί κατά πολύ οι μετανάστες και οι πρόσφυγες.
Τώρα ζητά να γίνει αύξηση στους λογαριασμούς ώστε να αρχίσουν να εισρέουν χρήματα από τα χαμένα κέρδη στα ταμεία της.
Την τελική απόφαση θα πάρει η ΡΑΕ και μάλλον θα είναι πολιτική καθώς οι λογαριασμοί της ΔΕΗ είναι ήδη φουσκωμένοι από χρεώσεις που δεν αφορούν στην κατανάλωση ρεύματος. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο το κενό τουλάχιστον πέντε ετών για τις ΥΚΩ θα πρέπει με κάποιον τρόπο να καλυφθεί και αυτό θα σημάνει αυξήσεις στους λογαριασμούς το δίχως άλλο!

 newsit.gr