Παρασκευή, Απριλίου 28

Eκλογές στη Συρία και όχι στη χώρα σας; Η απάντηση ξεφτιλίζει τη δύση...


Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Συνεντευξιάζεται ο Μόνιμος Πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στον ΟΗΕ και του γίνεται η ερώτηση "γιατί ζητάει ελεύθερες εκλογές στη Συρία, αλλά όχι και στη χώρα του" κι η απάντηση είναι ένα χαστούκι στην δήθεν δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση, που καταγράφεται στο πάνθεον λακέδων των ιμπεριαλιστών κι υποκρισίας των δυτικών "δημοκρατιών", μιας και το μοναρχικό δικτατορικό καθεστώς είναι ο αγαπημένος φίλος και σύμμαχος της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας".

Ερώτηση: "Γιατί είστε σύμφωνος για μια εκλεγμένη κυβέρνηση στη Συρία, αλλά όχι σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση στη Σαουδική Αραβία;"
Απάντηση: "Ο λαός στη Σαουδική Αραβία είναι πολύ καλά μ' αυτό το κυβερνητικό σύστημα"
Κι όταν ο δημοσιογράφος των... ρωτάει πως μπορεί να διαπιστωθεί αυτή η καλοπέραση, μιας και υπάρχει νόμος (βασιλικό διάταγμα) που απαγορεύει μια κυβερνητική αλλαγή, ο πρεσβευτής τον συμβουλεύει να ζητήσει ανωνύμως (με συνεντεύξεις) τη γνώμη των πολιτών. Τότε ο δημοσιογράφος του λέει πως αυτή ακριβώς είναι η αρχή των εκλογών.
Το βίντεο της συνέντευξης: ΕΔΩ
Απλώς και ενημερωτικά να επισημάνουμε:
- Ο παιδόφιλος δικτάτορας Σαουδ, δολοφόνησε όλους τους διαδόχους του αποθανόντος βασιλιά ώστε να γίνει ο ίδιος μονάρχης.
- Στη Σαουδική Αραβία η κυβέρνηση κι η "βουλή" ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ από τον δικτάτορα μονάρχη Σαούδ, διότι έχει εντολή από τον Αλλάχ (θεός στην αραβική), αλλά κι επιφοίτηση, για να διορίζει τους άξιους κι εκλεκτούς στις θέσεις των βουλευτών και τους υπουργικούς θώκους.
- Στη Σαουδική Αραβία η γυναίκα είναι σύμφωνα με το νόμο (δηλαδή τα βασιλικά διατάγματα) αντικείμενο αναπαραγωγής κι απαγορεύεται ακόμη κι οδήγηση αυτοκινήτου από γυναίκες.
- Πριν λίγες ημέρες ο ΟΗΕ εξέλεξε τη Σαουδική Αραβία στην Επιτροπή του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών! (Ο λόγος που πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ για τη συμμετοχή γυναικών στις δημοτικές εκλογές στη Σαουδική Αραβία;)
There were a total of 13 men (not all pictured) on stage to launch the Qassim Girls Council in Saudi Arabia
- Προετοιμάζοντας την είσοδο της Σαουδικής Αραβίας στην στην Επιτροπή του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών, ο δικτάτορας με βασιλικό διάταγμα δημιούργησε το "Συμβούλιο Νέων Γυναικών", χωρίς τη συμμετοχή από γυναίκες!
- Στο "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ" έγιναν εκλογές (Οι εθνικές εκλογές στη Συρία, τα ΜΜΕ κι η Δύση, που τις απαιτούσε, σιωπούν!) κι όχι μόνον, αλλά To "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς", διδάσκει Δημοκρατία!
- Το δικτατορικό καθεστώς του Σαούδ, μαζί με την Τουρκία και το Ισραήλ είναι βασικός χορηγός των τζιχαντιστών στη Συρία... Επίσης είναι επικεφαλής της "σημμαχίας" που επιτελεί τη Γενοκτονία του λαούς της Υεμένης.


Ευκαιρία δοθείσης... ο Παυλόπουλος με τον Κοτζιά επισκέφθηκαν -το Φλεβάρη που μας πέρασε-, τον παιδόφιλο δικτάτορα για να αναπτύξουν περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των δύο δημοκρατιών: Ελλάδας Σαουδικής Αραβίας...
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr