Α, ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ !!!!!!!!!!Στη Σύμη η Φώφη Γεννηματά - Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του πατέρα της (Photos)--ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ Ή ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ;;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΣΧΟΣ !

Στη Σύμη η Φώφη Γεννηματά - Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του πατέρα της (Photos)  - Media

Στο νησί της Σύμης περιοδεύει από το πρωί η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης" κ. Φωφη Γεννηματά συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Κρεμαστινό και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Η κ. Γεννηματά έφθασε στο νησί, με το οποίο διατηρεί οικογενειακούς δεσμούς, νωρίς το πρωί όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας και αρκετοί κάτοικοι του νησιού και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι, σε ανάλογο κλίμα συγκίνησης, στο μνημείο του πατέρα της.

Ακολούθησε σύσκεψη με κομματικά στελέχη ενώ στην συνέχεια πρόκειται να μεταβεί στο δημαρχείο του νησιού όπου είναι προγραμματισμένη σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σύμης.
Στη συνέχεια πρόκειται να μεταβεί για προσκύνημα στην μονή του Πανορμίτη και το απόγευμα θα επιστρέψει στη Ρόδο, όπου την Tρίτη το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο.
Πηγή: rodiaki.gr