Σάββατο, Απριλίου 22

Τζίνα Αλιμόνου: Νέα βραδινή έξοδος μετά μετα τον χωρισμό από τον Παύλο Βαρδινογιάννη! [pics]

Τζίνα Αλιμόνου: Νέα βραδινή έξοδος μετά μετα τον χωρισμό από τον Παύλο Βαρδινογιάννη! [pics]
Η Τζίνα Αλιμόνου και ο γνωστός επιχειρηματίας, Παύλος Βαρδινογιάννης πήραν την απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Και μπορεί η προσωπική της ζωή να περνάει σκαμπανεβάσματα αλλά η όμορφη ηθοποιός δεν το βάζει κάτω. Ήδη σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει τα βήματα που έχει ξεκινήσει στην υποκριτική και να ακολουθήσει το όνειρό της.

Η ίδια πριν από οχτώ χρόνια, γέννησε τη μεγάλη της κόρη Ανδριάνα και το 2013 τα τρίδυμα. Αυτήν την περίοδο λοιπόν, έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην ανατροφή τους και οι έξοδοι που κάνει μέσα στην εβδομάδα έχουν μειωθεί κατά πολύ. Ένα από τα αγαπημένα της ενδιαφέροντα είναι οι θεατρικές παραστάσεις που παρακολουθεί στον ελεύθερο χρόνο της.

Το TLIFE τη συνάντησε ωστόσο σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Η Τζίνα Αλιμόνου πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένους φίλους.

Πριν από λίγες μέρες ο φακός την απαθανάτισε στο καλλιτεχνικό στέκι “Mayor”, όπου και συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που της "εμπιστεύτηκε” ρόλο στη σειρά “Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη”. Οι δύο φίλοι είχαν χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό συζητούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στην παρέα τους έπειτα, προστέθηκε και ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.
Με την Ορασλία Παρθένη
Με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

 .tlife.gr