Τετάρτη, Απριλίου 19

Η Victoria Beckham όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Έχει πάρει κάποια κιλά και είναι και πάλι κορμάρα

Η Victoria Beckham όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Έχει πάρει κάποια κιλά και είναι και πάλι κορμάρα
Φέτος το Πάσχα Καθολικών και Ορθοδόξων έπεσε την ίδια ημέρα και όλοι οι celebrities στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (και όχι μόνο) το γιόρτασαν δεόντως. Άλλοι οικογενειακά, άλλοι με φίλους, άλλοι σε εξωτικούς προορισμούς, από όλα είχε το μενού.

Η Victoria Beckham που πέρασε το Πάσχα με τον σύζυγο της David και τα παιδιά τους έδειξε μέσα από τα social media πως πέρασαν πολύ καλά, όμως μία φωτογραφία της μας έκανε να κολλήσουμε για λίγη ώρα στην οθόνη μας. Η 41χρονη πρώην τραγουδίστρια και σχεδιάστρια ρούχων κοινοποίησε στο Instagram account της μία φωτογραφία με την οποία και ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» και πραγματικά μας άφησε άφωνες.
Καθισμένη στον κήπο του σπιτιού της σε ένα ξύλινο πάτωμα και φορώντας μόνο το μαγιό της και ένα σακάκι ευχήθηκε χρόνια πολλά και έβαλε φωτιά στο Instagram. Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που την βλέπουμε κάπως έτσι. Η σταρ κρατούσε μπροστά από το πρόσωπο της μία μάσκα λαγού και έγραψε στη λεζάντα: «Happy Easter fashion bunnies» (aka Χαρούμενα Πασχαλινά μοδάτα λαγουδάκια).
3F4E371400000578 0 image m 33 1492365688597
Η Victoria φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλά, ωστόσο η εικόνα που βλέπαμε ήταν απίστευτη. Είναι και πάλι κορμάρα και δεν το κρύβει.
Queen.gr