Σάββατο, Μαΐου 20

Η ξερακιανή νερόκοτα Λαγκάρντ ενημέρωσε το ΔΝΤ ότι στην Ελλάδα όλα βαίνουν καλά... δέχτηκαν να είναι δούλοι μας για τα επόμενα 100 χρόνια !

Η Λαγκάρντ ενημέρωσε το ΔΝΤ για όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα

Η Λαγκάρντ ενημέρωσε το ΔΝΤ για όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα
Η Ελλάδα απασχόλησε σήμερα την εγκληματική οργάνωση δηλαδή το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ, καθώς η Γενική Διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ενημέρωσε τους εκτελεστικούς διευθυντές του οργανισμού.
Πληροφορίες από την Ουάσιγκτον αναφέρουν πως η κ. Λαγκάρντ τοποθετήθηκε με χαρά για τη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Στις 14 και 15 Μαΐου, η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ μετέβη στο Πεκίνο για το Φόρουμ Belt and Road, που φιλοξενήθηκε από τον πρόεδρο της Κίνας και εκεί είχε συνάντηση και με τον Έλληνα τσουτσέ πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.Σύμφωνα με το ΔΝΤ στη συνάντηση αυτή ο δοσίλογος Τσίπρας και Λαγκάρντ άδραξαν την ευκαιρία και μίλησαν για την πρόοδο που σημειώνεται στο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας υπέρ των ΓΕΡΑΚΙΩΝ και έδωσε στον χαζοχαρούμενο Τσίπρα γραμμή και οδηγίες  για τα επόμενα βήματα της εξόντωσής μας, εστιάζοντας στη σημασία της συνέχισης της εφαρμογής στο πρόγραμμα θανάτου των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων.