Παρασκευή, Μαΐου 19

Μήνυμα πληρωμένου δολοφόνου προς τους εντολείς του: « Εγώ τήρησα τα συμφωνηθέντα, σας έδωσα 11 εκατομμύρια ζωές να τις κάνετε ότι θέλετε, τώρα η μπάλα στο δικό σας γήπεδο»

Πληρωμένοι δολοφόνοι. Κάποιοι απ' αυτούς σκοτώνουν μόνο για τα λεφτά, άλλοι το συνδυάζουν για καρέκλες και...ΕΞΟΥΣΙΑ!
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στο  πολυνομοσχέδιο- ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ, το οποίο πέρασε χωρίς απώλειες για να μη χάσουν τη μάσα τους οι άπλυτοι, ο πληρωμένος δολοφόνος "πρωθυπουργός" με δήλωσή τους προς τους δημοσιογράφους, έστειλε μήνυμα προς τους εντολείς του ....καλώντας τους να τηρήσουν κι εκείνοι το δικό τους σκέλος της συμφωνίας όπως τήρησε αυτός το λόγο του δίνοντας για 100 χρόνια τους Έλληνες σαν είλωτες στους Μαφιόζους της Παγκόσμιας Τάξης.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ: Εγώ έχω τηρήσει πλήρως τα συμφωνηθέντα. Τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδό σας. Είναι η σειρά σας να τηρήσετε κι εσείς τις δεσμεύσεις σας στο ακέραιο όπως έκανα κι εγώ. --Που οι δεσμεύσεις τους είναι, ζεστό χρήμα για τη βρώμικη δουλειά που έφερε εις πέρας, όπως και να μπορέσει να κρατηθεί στην εξουσία να μη τον ρίξουν. Αυτά είναι τα συμφωνηθέντα του Τσίπρα και όχι για χρέος που αναφέρει.


Κάποιοι απ' αυτούς σκοτώνουν μόνο για τα λεφτά. Άλλοι το συνδυάζουν με την εξουσία και την ευχαρίστηση....