Τρίτη, Μαΐου 16

4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις πριν φορέσεις το μπικίνι σου!

4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις πριν φορέσεις το μπικίνι σου!
Το πρώτο μπάνιο πλησιάζει και εσύ κοιτάς το μπικίνι σου σαν να είναι ο απόλυτος εχθρός! Το άγχος σε καταβάλει και η αυτοπεποίθησή σου έχει πέσει στο μηδέν. Κακά τα ψέματα, η αύξηση βάρους και λίπους επηρεάζει τη καθεμία μας, με αποτέλεσμα να μας ρίχνει ψυχολογικά. Εγώ όμως σε καταλαβαίνω καλύτερα από το σύντροφό σου ή τη μαμά σου, που επαναλαμβάνουν
συνεχώς πόσο σου πάνε αυτά τα 4 κιλά που πήρες. Μπορεί πραγματικά αυτά τα κιλά να ταιριάζουν στη σιλουέτα σου, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως νιώθεις εσύ η ίδια... και σίγουρα δεν νιώθεις καλά με αυτό το "φορτίο".
Επειδή απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου συμβουλές που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, για ακόμα μια φορά έχω τη λύση. Θα σου αποκαλύψω τέσσερα βασικά tips που θα γίνουν η αγαπημένη σου καθημερινότητα και ο τρόπος να δημιουργήσεις ένα τέλειο κορμί.

Ξεκινάμε με τα βασικά. Πρώτον, κάνε την υπομονή την καλύτερή σου φίλη και δεν θα βγεις χαμένη. Όπως συνηθίζω να λέω, η υπομονή είναι αρετή. Δεύτερον, βάλε screensaver στον υπολογιστή σου το αγαπημένο σου μοντέλο με μπικίνι και θέσε αυτό σαν στόχο. Η αλήθεια είναι πως αυτή την ιδέα την έκλεψα από μια συνάδελφο στο γραφείο, αλλά δεν έχει σημασία. Αφού λοιπόν χτίσαμε τη βάση, πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα tips που θα σε οδηγήσουν στο δρόμο της καλλίγραμμης σιλουέτας και στην απώλεια αυτών των περιττών κιλών πριν το καλοκαίρι.


ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Φτάνει πια με τις σοκολάτες και τα πατατάκια. Τώρα κάνουμε focus στο καλοκαίρι και στο σώμα που πρέπει να διαμορφώσουμε. Αντικατέστησε λοιπόν όλα τα λιπαρά σνακ με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Είναι γευστικά, ενυδατώνουν τον οργανισμό και το κυριότερο, έχουν λίγες θερμίδες. Την περίοδο της αποτοξίνωσης μπορείς να δεις θεαματικά αποτελέσματα εάν καταναλώνεις ένα φλιτζάνι με νερό και λεμόνι ημερησίως. Αυτός ο μαγικός συνδυασμός βοηθάει στη πέψη και καίει το λίπος.

Δες ΕΔΩ με τι άλλα συστατικά μπορείς να εμπλουτίσεις το νερό σου και να διώξεις μακριά τοξίνες και λίπος!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ...
Όσο είχαμε χειμώνα μπορούσες να την κρύψεις κάτω από το χοντρό σου πουλόβερ. Τώρα όμως; Φάε μούρα. Δικαίως αυτά τα μικρά και ζουμερά φρούτα βρίσκονται στην πρώτη θέση των διαιτητικών προγραμμάτων. Τα μούρα είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και με πολλές φυτικές ίνες. Υιοθέτησέ τα στην καθημερινότητά σου σε συνδυασμό με cardio ασκήσεις και σύντομα θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

Αν θέλεις όμως άμεσα αποτελέσματα, δες ΕΔΩ μια δίαιτα για να διώξεις το ενοχλητικό λίπος από τη κοιλιά!

ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΠΟΔΙΑ

Σταμάτα να παίρνεις το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο για 1χλμ. απόσταση. Επίσης, σταμάτα να χρησιμοποιείς ασανσέρ. Αυτές οι καθημερινές συνήθειες μπορούν να αλλάξουν άμεσα το σώμα σου και να αποφέρουν τα καλλίγραμμα πόδια που αναζητάς. Άσε που κάνουν καλό και στην καρδιά.

Επιπλέον, σου έχουμε ασκήσεις γυμναστικής που θα γραμμώσουν τα πόδια σου, ώστε να μπορείς με αυτοπεποίθηση να φοράς το σορτσάκι σου ή το skinny τζιν σου. Δες ΕΔΩ τι εννοώ!
 
ΚΡΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Ενώ τα παραπάνω tips θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη του τέλειου σώματος, το βασικό είναι να υπάρχει οργάνωση. Κατέγραψε σε μια ατζέντα τη διατροφική σου καθημερινότητα και χώρισέ την σε Do και Dont's. Με το πέρασμα τον ημερών απόβαλε όλες τις τροφές που αυξάνουν το βάρος σου και αύξησε τις υγιεινές επιλογές. Τέλος, θέσε ένα όριο κιλών που θέλεις να διώξεις από πάνω σου και πραγματοποίησέ το. Μην ξεκινάς ένα πλάνο απώλειας κιλών χωρίς στόχο γιατί ο εγκέφαλος δεν μπορεί να κάνει focus. Δεν είναι και μαθηματικά αυτό που σου λέω, οπότε ξεκίνα!


tlife.gr