Παρασκευή, Μαΐου 19

Δήλωση Γραμματέα Οικονομικών της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για την υπερψήφιση του νέου Οικονομικού Προγράμματος – 4ο Μνημόνιο κ. Αποστόλη Κρητικόπουλου

Σχετικά με την υπερψήφιση του νέου οικονομικού προγράμματος από την Βουλή των Ελλήνων, ο Γραμματέας Οικονομικών της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Απόστολος Κρητικόπουλος έκανε την κάτωθι δήλωση:

Το 4ο Μνημόνιο που ψηφίστηκε εχθές το βράδυ στη Βουλή, δεσμεύει την Ελλάδα και τις επόμενες Κυβερνήσεις της για πολλά χρόνια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε πλήρη εναρμόνιση με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέβαλαν ένα σχέδιο εξαναγκαστικού Σοσιαλισμού. Από την μία θα αναζητήσουν πόρους μέσω των μειώσεων σε Δημόσιο και Συντάξεις και από την άλλη εφαρμόζουν αριστερές πολιτικές παροχής επιδομάτων σε «ευπαθείς» κοινωνικές ομάδες, όπως μουσουλμάνοι πρόσφυγες και έποικοι και προγραμματίζουν την εφαρμογή του άκρως αριστερού «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος».

Η Νέα Δεξιά, ως Συντηρητικό Κόμμα που υποστηρίζει μία Οικονομικά Ελεύθερη πολιτική εντός πλαισίων των Εθνικών μας συμφερόντων, αντιτίθεται στην εφαρμογή αυτού του σοσιαλιστικού και συνάμα αναχρονιστικού οικονομικού προγράμματος, το οποίο υπαγορεύεται από την ΕΕ και το ΔΝΤ και με περισσή προθυμία εφαρμόζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως θα το πράξει μελλοντικά και η ΝΔ του κ.Μητσοτάκη.
Η Ανάπτυξη και η Οικονομική ανάκαμψη δεν θα έρθουν από Ευρωπαϊκά ΕΣΠΑ και από επιδόματα που υποβαθμίζουν πνευματικά τον Ελληνικό πληθυσμό, μετατρέποντάς μας σε «νεκροζώντανους» που αποζητούν βοήθεια από το παρασιτικό Δημόσιο για να ζήσουν.
Μόνο με ελαχιστοποίηση των φόρων, με προαγωγή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και του πρωτογενούς τομέως, με λειτουργία του Δημοσίου στα πρότυπα σύγχρονης ιδιωτικής επιχείρησης και με σαφή στόχο του Κράτους να υπηρετεί το Εθνικό συμφέρον δαπανώντας όσα του επιτρέπει η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την καταστροφική εποχή μιζέριας των Μνημονίων.
Όλες οι παραπάνω προτάσεις μας, περιγράφονται πλήρως στο Δημοσιοποιημένο Οικονομικό Πρόγραμμα της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη.
http://neadexia.gr