Παρασκευή, Μαΐου 19

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ

Σημαντική από όλες τις πλευρές η τιμή σε μια γυναίκα που καταφέρνει να συνδυάζει το ρόλο της μητέρας, της διακεκριμένης δικηγόρου και της γυναίκας της διπλανής πόρτας που με ταπεινότητα φέρνει σε πέρας δύσκολους ρόλους. Ο λόγος για τη σύζυγο του πρώτου πολίτη της χώρας, του Προέδρου της Ελληνικης Δημοκρατίας, τη ΒΛΑΣΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών “Παναθηναϊκή” ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗ μαζί με τα μέλη του Δ.Σ τίμησαν την ξεχωριστή προσωπικότητα μιας γυναίκας που υπηρετεί την επιστήμη της χωρίς να αφήνει στην άκρη το σημαντικό ρόλο της μητέρας. Ενδιαφέρουσα πολιτική προσωπικότητα που μίλησε για το πολυσχιδές έργο της κυρίας Παυλοπούλου αλλά και για τις αθέατες πτυχές της προσωπικής της πορείας μέσα απο την οικογένεια της, είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ , ο οποίος γνωρίζει καλά τις πολλαπλές αντανακλάσεις του κοινωνικού έργου της διακεκριμένης δικηγόρου. Στην εκδήλωση μίλησε και η πρώην Ευρωβουλευτής ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΚΑΣΣΙΩΤΟΥ, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και η γνωστή ηθοποιός ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ.
Ήταν μια σημαντική εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας με τιμώμενο πρόσωπο μια γυναίκα που δίνει τον τόνο. Και μας αφήνει άφωνους με τη στάση της σε πολλά ζητήματα των καιρών μας. Μα κυρίως για το μεγάλο παράδειγμα που στέλνει προς όλους με τη διακριτική της στάση.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, , ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΑΒΡΑ
ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΑΒΡΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ, ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ
ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ, ΕΛΣΗ ΔΗΜΟΥΛΑ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΜΑΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΡΟΥΛΑ ΝΤΙΠ, ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΜΑΡΝΕΡΗ
ΠΗΓΗ: papadakis press 
 http://sissysworld.com/