Πέμπτη, Μαΐου 25

Πολιτικό Κόμμα Λ.Ε.Π.ΕΝ : Δελτίον Τύπου

Posted by evasouideza

 «Επειδή μάλλον μερικοί νομίζουν ότι παίζουμε με την τιμή μας και την υπόληψη μας και θα πατήσουν πάνω στην αγάπη μας για το Έθνος και τη Πατρίδα για να κάνουν το παιχνίδι τους, αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε μερικά πράγματα (όχι όλα, γιατί θα χαρούν πρόσκαιρα οι αναρχοκουμουνιστές και μερικοί κατ’ επάγγελμα <Εθνικισταράδες>) και να μην τηρήσουμε το χρυσό κανόνα <τα εν οίκω μη εν δήμω>.

ΌΛΑ (5) τα ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ έχουμε παραιτηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχουμε ζητήσει από τον κ. Ρήγα να αφαιρέσει τα ονόματα και τα προσωπικά μας στοιχεία από τις σελίδες (blocks και site) του πολιτικού φορέα. Μέχρι τώρα για να μην δώσουμε αφορμή για σχόλια  σε <εχθρούς> και <φίλους> επιλέξαμε την εσωτερική αλληλογραφία, αλλά εισπράξαμε την παλιά γνωστή τακτική της μηδενικής απάντησης και της διασποράς σε <τρίτους> κουτσομπολιών. Η τακτική αυτή προέρχεται από τις γνωστές σχολές του ΚΚΕ και της Χ.Α.

Κάνουμε γνωστό σε όλους μερικά πράγματα: 


α) Κανείς μας (από τα 5 ιδρυτικά μέλη) δεν επιθυμεί, ούτε επιθυμούσε ποτέ να πιάσει <στασίδι> σε αυτή τη βρώμικη και εξευτελισμένη πολιτική σκηνή,  από άκρο σε άκρο.

β) Η ίδρυση του πολιτικού φορέα είχε κυρίως το λόγο να συμβάλλει στην ΕΝΩΣΗ των Εθνικόπατριωτικών δυνάμεων και τη δημιουργία ενός μεγάλου φορέα, που θα ήταν μπροστάρης στην αποκαθήλωση της Εθνοκτόνου Κυβέρνησης των κουμουνιστοσυμμοριτών, (εννοείτε ότι δεν βλέπουμε κάποιο άλλο κοινοβουλευτικό φορέα να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, αλλιώς δεν θα είχε και λόγω ύπαρξης αυτή η κίνηση).

γ) Η μη τέλεση ιδρυτικού συνεδρίου στο χρόνο που προβλέπει το καταστατικό, καθιστά αυτόματα ΑΚΥΡΟΥΣ τους ΠΑΝΤΕΣ:  ΠΡΟΕΔΡΟ-Γ.Γ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΛΠ…

 Να μην κάνουμε λοιπόν αυτά που κοροϊδεύουμε. Τίτλους και οφίτσια σε όσους έχουν κόμπλεξ και μακριά από εμάς.

δ) Η προσπάθεια ΕΝΩΣΗΣ προς το παρών σκοντάφτει στα ΕΓΩ και στους ΔΗΘΕΝ. Φυρερίσκοι κλπ συγγενείς έχουν βάλει το ΈΘΝΟΣ κάτω από την καρεκλίτσα τους και οι ΑΘΕΟΙ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ κάνουν πάρτι και διαλύουν με γρήγορους ρυθμούς την Πατριδα, με ταυτόχρονη ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.  Οι <δικοί> μας κοντεύουν να πάθουν έμφραγμα, από τις πολλές <συναντήσεις>, τους καφέδες, τα τσιγάρα και τα μανιφέστα σε fb και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η αντίσταση θα είναι αδύνατη. Άρα λοιπόν απέτυχε και ο πολιτικός μας φορέας και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης.

ε) Τίποτα άλλο  δεν χρειάζεται να πούμε, γιατί δεν θα είναι χρήσιμο, παρά ότι η παραίτησή μας είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ. (αν και όπως εξηγήσαμε τυπικά και καταστατικά δεν υπάρχει ΠΡΟΕΔΡΟΣ κλπ)

στ) Άπαντες παραμένουμε απλοί μαχητές της Εθνικής Ιδέας και στρατιώτες. Φίλοι, ενωμένοι και συναγωνιστές. Μακάρι το μέλλον για το <χώρο> και για την Πατρίδα να μας διαψεύσει.

ζ) Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε γιατί οι <ασκοί του Αιόλου> είναι καλό να μείνουν κλειστοί.

                                                                         ΤΑ ΠΕΝΤΕ(5) ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Λ.Ε.Π.ΕΝ

Το παρών θα δημοσιοποιηθεί όπου κρίνουμε εμείς πανελλαδικά ότι είναι χρήσιμο….»

 Αποτέλεσμα εικόνας για κόμμα Λ.Ε.Π.ΕΝ

cretanpatriot.wordpress.com