Τετάρτη, Μαΐου 24

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ...Άκρως αποκαλυπτικό!.

“Ελλάδα” χωρίς Σταυρό το νέο κόμμα του Μαριά;;


Προ ολίγων ημερών “γεννήθηκε” άλλο ένα πολιτικό κόμμα, μέσα στη γενικότερη πανσπερμία δημιουργίας νέων κομμάτων στην Πατρίδα μας! Που αυτό το φαινόμενο, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο! Γιατί, στη χώρα που πλήττεται από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, όπου επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν συνεχώς σε καθημερινή βάση, τα νέα κόμματα “γεννιούνται” σαν τα μανιτάρια! 

Έτσι, σε ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο “ανεξάρτητος” Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μας ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματός του, το οποίο θα λέγεται “Ελλάδα – Ο άλλος δρόμος”!   
Εμείς, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αρνηθούμε τις όποιες καλές προθέσεις, που πιθανώς να έχει ο κ. Μαριάς, προκειμένου να αναγραφεί και εκείνος στους μεγάλους “σωτήρες” της Πατρίδος μας!
Γι΄ αυτό θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι υπήρξε “εκλεκτό τέκνο” του ΠΑΣΟΚ!
Θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι συνεργάσθηκε με τον “νεροτσουλήθρα” της ζωής του τόπου μας, Πάνο Καμμένο και παρ΄ότι εξελέγη με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ευρωβουλευτής, δεν παρέδωσε την έδρα του, από τη στιγμή που η εκλογή του έγινε με λίστα!
Ωστόσο, δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός, πως στο έμβλημα του νεοσύστατου κόμματός του, υπάρχει σημαία με γαλανόλευκο χρώμα και στην οποία απουσιάζει ο Σταυρός!
Και αν κάποιος “πονηρός” μας πει, ότι η σημαία αυτή δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική Σημαία, εμείς θα του απαντήσουμε: Τότε προς τι αυτή η σημαία στο έμβλημα του κόμματος του κ. Μαριά;; Τι ακριβώς σηματοδοτεί;;
Θα αναμένουμε την επίσημη αιτιολόγηση από τον κ. Μαριά!
Διαφορετικά! Διαφορετικά, κάτι ύποπτο τρέχει και ας είμαστε προσεκτικοί με τους πολλούς σωτήρες μας…   

Τι συμβαίνει με την “Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση”;;

Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ιδρύθηκε το κόμμα Λ.Ε.Π.ΕΝ από γνωστούς εθνικιστές, οι οποίοι προέρχονταν από την ΕΠΕΝ, το ΛΑΟΣ και την “Χρυσή Αυγή”! 
Αυτό το κόμμα, το οποίο είχε ως προμετωπίδα τον ακτιβισμό, έδειχνε ότι πήγαινε καλά και για το λόγο αυτό δημιουργούσε πονοκεφάλους στη “Χρυσή Αυγή”! 
Όμως, μια επιστολή που έφτασε στα χέρια μας από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο με την “Αναγέννηση για τον Πύργο” και ενός εκ των πέντε που υπέγραφαν το καταστατικό  - ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, δείχνει ότι στη Λ.Ε.Π.ΕΝ το διαλύουν!
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει αυτή η επιστολή: Όλα (5) τα ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ έχουμε παραιτηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχουμε ζητήσει από τον κ. Ρήγα (σ.σ. ορισμένος Πρόεδρος) να αφαιρέσει τα ονόματα και τα προσωπικά μας στοιχεία από τις σελίδες (block και site) του πολιτικού φορέα…
Παρακάτω εξηγούνται οι λόγοι, που είναι αδύνατον να τους αναφέρω όλους! Θεωρώ όμως, χρήσιμο να αναφέρω τους εξής:
Κανείς μας (από τα 5 ιδρυτικά μέλη) δεν επιθυμεί, ούτε επιθυμούσε ποτέ να πιάσει “στασίδι” σε αυτή τη βρώμικη και εξευτελισμένη πολιτική σκηνή, από άκρο σε άκρο!
Η ίδρυση του πολιτικού φορέα είχε κυρίως το λόγο να συμβάλλει στην ΕΝΩΣΗ των Εθνικό-πατριωτικών δυνάμεων και τη δημιουργία ενός μεγάλου φορέα, που θα ήταν μπροστάρης στην αποκαθήλωση της Εθνοκτόνου κυβέρνησης των κουμουνιστοσυμμοριτών!
Η προσπάθεια ΕΝΩΣΗΣ προς το παρόν σκοντάφτει στα ΕΓΩ και στους ΔΗΘΕΝ!
Άπαντες παραμένουμε απλοί μαχητές της Εθνικής Ιδέας και στρατιώτες, φίλοι, ενωμένοι και συναγωνιστές.
Η επιστολή φέρεται πως υπογράφετε και από τα πέντε (5) ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ!
Από πλευράς μου θα ήθελα να πω δυο λόγια! Επειδή, δεν περισσεύουν σε τούτον εδώ τον τόπο, οι Πατριώτες, να καθίσετε σε ένα τραπέζι και να δείτε τα πολλά που σας ενώνουν για το καλό της αγαπημένης μας Πατρίδος και να πετάξετε τα λίγα που σας χωρίζουν!
Από αύριο κιόλας!!

Μια φορά, που δεν θα διαφωνήσουμε με τον Καρατζαφέρη!

Γνωστός “Απολλωνιστής” ο κύριος “Πρόεδρος” πανηγυρίζει για την επάνοδο της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” στη Super League μετά από τρίχρονη απουσία της Ομάδος του από τα ποδοσφαιρικά “σαλόνια”!
Είναι, ίσως, η πρώτη φορά που δεν θα διαφωνήσω μαζί του! Είναι η πρώτη φορά επίσης, που αυτός ο πανηγυρισμός δεν υποκρύπτει κάποιο πολιτικό ή οικονομικό όφελος!
Έτσι, θα δώσουμε και τα δικά μας συγχαρητήρια στους “Ιεχωβάδες” (οι παλαιότεροι θα θυμούνται αυτό το ψευδώνυμο) της Ριζούπολης γι΄ αυτήν την αντρίκια άνοδο στην Α΄ Εθνική! Άλλωστε, πάντα εκεί ανήκε αυτό το ιστορικό προσφυγικό Σωματείο!
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια και στο Σωματείο της Λαμίας, που για πρώτη φορά
προβιβάζεται στη μεγάλη κατηγορία!!

Εμφανίστηκε …ο Λεβέντης και είπε …Στουρνάρας!

Εκεί που ήταν εξαφανισμένος ο Πρόεδρος την “Ενώσεως Κεντρώων”, εμφανίστηκε στην Κέρκυρα με αφορμή τον εορτασμό της 153ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα και έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις, θυμίζοντας πως μόνο ο Στουρνάρας μπορεί να μας σώσει!
Κάτι που επεσήμανα πρώτος, πριν από πολλούς μήνες, όταν και έλεγα πως: “Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να έχουμε εκλογές! Η μόνη περίπτωση θα ήταν να έχουμε δοτό Πρωθυπουργό (περίπτωση Παπαδήμου), εάν για τους Γερμανούς η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στράβωνε τα πράγματα! Και αυτός θα ήταν ο άνθρωπος των αγορών και των δανειστών μας, ο Γιάννης Στουρνάρας”!   
Παρακολουθείστε παρακάτω απόσπασμα των δηλώσεων Βασίλη Λεβέντη:
“Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό θάρρος και όχι κλειστοφοβία. Έχει ανάγκη από μία νέα αρχή. Δεν θεωρώ ότι οι εκλογές είναι ό,τι κατάλληλο για τη χώρα, γιατί και ο Μητσοτάκης να βγει και να κάνει κυβέρνηση με τη κ. Γεννηματά, ούτε αυτός θα φέρει επενδύσεις. Ήταν ο Σαμαράς, δεν έφερε καμία επένδυση, άρα τις ίδιες δυσκολίες που έχει ο Τσίπρας θα έχει και ο Μητσοτάκης. Εμείς σαν Ένωση Κεντρώων κοιτάμε να λυθεί το ελληνικό πρόβλημα, να φύγουμε από αυτό το καρκίνωμα των μνημονίων. Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται εκλογές. Εκείνο που χρειάζεται είναι να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας από πρωθυπουργός και να αναθέσουμε σε έναν τεχνοκράτη να κάνει μία κυβέρνηση για δυο - τρία χρόνια”!

Αλιεύοντας …στο “σοφό” διαδίκτυο!



Τα αριστερά συσσίτια, μας φέρνουν πιο κοντά!


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr