Σάββατο, Μαΐου 20

Ραχήλ Μακρή: «Καλούμε τους εθνοπροδότες Πρωθυπουργό και Υπουργό Εθνικής Άμυνας όπως μας απαντήσουν, εάν η χώρα παραδόθηκε στους Τούρκους ή είναι Ελληνική»

Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Τούρκος παραγωγός του ελληνικού survivor, συνεργάτης του σταθμού ΣΚΑΪ και συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα για την παραχώρηση συχνότητας, αναρτά τον (γενοκτόνο) Κεμάλ Ατατούρκ.


Την ίδια ώρα, φίλαθλος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε μετά από επίθεση με μαχαίρι, από φίλαθλο της Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι πραγματοποιούν την άσκηση «ΝΤΕΝΙΖ ΓΚΟΡΝΤΟΥ» («Θαλασσόλυκος») με αληθινά πυρά σε απόσταση αναπνοής από την Ρόδο μας, δεσμεύοντας ελληνικό εναέριο χώρο καθώς και την τερματική περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Ρόδου.

Καλούμε τους εθνοπροδότες, Πρωθυπουργό και Υπουργό Εθνικής Άμυνας όπως μας απαντήσουν εάν η χώρα παραδόθηκε στους Τούρκους ή είναι Ελληνική.

Καλούμε τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων της πατρίδος μας, όπως τιμήσουν τον όρκο που έδωσαν.

Καλούμε τον ελληνικό λαό, όπως αρνηθεί τον εξευτελισμό του και την εθνική ταπείνωση και απομακρύνει τους επικίνδυνους για την χώρα κυβερνώντες.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

 ksipnistere.com