Πέμπτη, Μαΐου 25

ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ-τύπου Συριζαίοι : Χρειαζόμαστε εκτάκτως μετανάστες στη Βρετανία ...γιατί χανόμαστε!-- Στην βασίλισσα Ελισάβετ να το πουν αυτό για να τους απαντήσει...



Έφυγαν από το Μπουρδέλο την Ε.Ε μόνο και μόνο γιατί πλημμύρισε  η Αγγλία από λαθρομετανάστες!

Φωτογραφία για Βρετανία: Χρειαζόμαστε εκτάκτως μετανάστες γιατί χανόμαστε!
Νεοταξικό παραλήρημα με αφορμή το Brexit!

Η Βρετανία πρέπει να επιτρέψει σε τουλάχιστον 200.000 μετανάστες εργάτες, το χρόνο, να εισέλθουν στη χώρα, εάν θέλει να ξεφύγει από την οικονομική "καταστροφή" του Brexit, σύμφωνα με νέα μελέτη.


Σύμφωνα με την έκθεση Global Future, ο γηράσκων πληθυσμός της Βρετανίας, η χαμηλή παραγωγικότητα και η έλλειψη εργατικού δυναμικού σε βασικούς τομείς, όπως η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS), σημαίνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να διατηρήσει ετήσιο καθαρό στόχο μετανάστευσης 200.000 ανθρώπων.

Η έκθεση κατηγόρησε τόσο το Συντηρητικό όσο και το Εργατικό Κόμμα, επειδή δεν ήταν ειλικρινή απέναντι στη βρετανική κοινή γνώμη, σχετικά με το βαθμό στον οποίο το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται μετανάστες εργαζόμενους.

Οι Συντηρητικοί είχαν επαληθεύσει χθες τη δέσμευσή τους να μειώσουν τους αριθμούς της ετήσιας καθαρής μετανάστευσης στις δεκάδες χιλιάδες, κάτι που ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον είχε αρχικά δεσμευτεί να πράξει από το 2015, αλλά απέτυχε.

Εν συνεχεία, η έκθεση προειδοποίησε ότι αν η κυβέρνηση συνεχίσει να είναι επιλεκτική όσον αφορά τους εργατικούς της πόρους, η χώρα "κινδυνεύει με μια δεκαετία βραδείας ανάπτυξης", παρόμοια με αυτήν που έζησε η Ιαπωνία.
el.gr