Τετάρτη, Μαΐου 24

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

«Σύντροφε πρωθυπουργέ Τσίπρα…με τα μέτρα που ψηφίσαμε στέλνουμε τον λαό να περάσει ένα ανεξερεύνητο ναρκοπέδιο και εμείς του λέμε: «Αν δεν σας ανατινάξει μια νάρκη, αν χάσετε μόνο τα δύο πόδια σας, αν μείνετε μ’ ένα χέρι, μην ανησυχείτε! Έχουμε φροντίσει να σας στείλουμε σε νοσοκομείο».

Επιστολή έστειλε στον πρωθυπουργό βουλευτής του Σύριζα και του γράφει πράγματα που δεν του τα έχει πει κανένας! 
Ο Αλέξης Τσίπρας, μια ζωή κομματόσκυλο, αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο από τον συγκεκριμένο αντάρτη. Όχι μόνο για αυτά που του αναφέρει ο συγκεκριμένος σύντροφος βουλευτής, αλλά κυρίως γιατί του τα έστειλε ΓΡΑΠΤΩΣ.

Το να παραπονεθεί κάποιος με το στόμα, τρώγεται. Δεν είναι έτοιμος να φθάσει στα άκρα. Όταν, όμως, τα γράφει, τότε η δουλειά βρωμάει. Μην τα τινάξει όλα στον αέρα. Μην παρασύρει κι άλλους που έχουν γίνει κοτούλες σκέτες. Αριστερά προβατάκια στο μαντρί.
Αποκαλύπτω το περιεχόμενο της επιστολής του γνωστού κι από τα παράθυρα των καναλιών που θεωρεί ως ορισμό του αποπροσανατολισμού τα… αντίμετρα της κυβέρνησης ενάντια στα μέτρα της τρόικας.
«Σύντροφε πρωθυπουργέ Τσίπρα…» γράφει, «…με τα μέτρα που ψηφίσαμε στέλνουμε τον λαό να περάσει ένα ανεξερεύνητο ναρκοπέδιο και εμείς του λέμε: «Αν δεν σας ανατινάξει μια νάρκη, αν χάσετε μόνο τα δύο πόδια σας, αν μείνετε μ’ ένα χέρι, μην ανησυχείτε! Έχουμε φροντίσει να σας στείλουμε σε νοσοκομείο».
«Σύντροφε Τσίπρα, με τα… αντίμετρα είμαστε φονιάδες του λαού. Αναλάβαμε να τους τελειώσουμε, κι αν τα καταφέρουν να γλυτώσουν, διότι δεν ξέρουμε καλό σημάδι ως επαγγελματίες εκτελεστές, θα τους κάνουμε την χάρη να τους προσφέρουμε νοσοκομειακή κάλυψη».


apodytiriakias.gr ...