Τρίτη, Ιουνίου 13

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. «30.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΤΟΝΙΑΣ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Μ.ΝΙΩΤΗ(ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ-ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ), ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 11ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ». ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

foto-exofilo-menidi
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανίκανη παρακολουθεί η πολιτική ηγεσία των μπολσεβίκων την διεφθαρμένη «φύτρα» των εμπόρων ναρκωτικών, να αφανίζει το ντόπιο ελληνικό στοιχείο. Βγήκε ο Λαός στους δρόμους για να διώξει τους Τουρκόγυφτους
Κελεπούρια που πλήρωναν όσο-όσο το παραδικαστικό κύκλωμα της Αντωνίας Ηλία για να τους υπογράφουν αθωωτικές αποφάσεις


Η ματωμένη βολίδα, για τους «πανηγυρισμούς … αθώωσης» που σκότωσε τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι, όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, προήλθε από σπίτι διαβόητης φαμίλιας, που το 2004 είχαν κάνει άνω, κάτω τη δικαιοσύνη όταν έσπασαν τα αποστήματα του πρώτου παραδικαστικού κυκλώματος. Τότε που το βρώμικο κύκλωμα είχε ζητήσει και είχε λάβει, μέσω της καταζητούμενης Αντωνίας Ηλία, 30.000 ευρώ προκειμένου να εξασφαλίσει ψεύτικο πιστοποιητικό ασθενείας ο έμπορος ναρκωτικών Ιωάννης  Κ. Το πιστοποιητικό εξέδωσε ο τότε διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του ΝΙΜΤΣ Εμμ. Νιώτης [φυγοδικούσε μέχρι το τέλος της ζωής του στη Νότιο Αφρική], γνωματεύοντας μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος, έπασχε δήθεν από βαριά μορφή καρκίνου. Με αυτό το πιστοποιητικό κατάφερε να αποφυλακιστεί από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατούνταν προσωρινώς. Τον Δεκέμβριο του 2004, όταν αποκαλύφθηκε η δράση του παραδικαστικού κυκλώματος και διατάχθηκε δικαστική έρευνα, ο δράστης κλήθηκε και εξετάστηκε από τον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά. Η δολοφονική εννιάρα σφαίρα που σκότωσε τον Μάριο, κατά τραγική σύμπτωση αποτέλεσε  απότοκο μιας άλλης περίεργης δικαστικής απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα, που δεν προφυλάκισαν δυο γυναίκες που πιάστηκαν στο Μενίδι με ναρκωτικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που το μοιραίο βράδυ στήθηκε γλέντι στο σπίτι των της φαμίλιας που βρίσκεται πολύ κοντά στο 6ο δημοτικό σχολείο που την ώρα εκείνη έκαναν γονείς και μαθητές  αποχαιρετιστήρια γιορτή. Ο 23χρονος Ρομά, σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά, που συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος της ΕΛΑΣ για τον πυροβολισμό από τον οποίο έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος το βράδυ της Πέμπτης, ομολόγησε πως το γλέντι της οικογένειάς του έγινε για τη μη προφυλάκιση των δυο γυναικών. Όμως δεν συνελήφθη επειδή πυροβολούσε με πιστόλι αλλά  με καραμπίνα και έτσι είναι πολύ δύσκολο να του αποδοθεί τέτοια κατηγορία.
ilia1

Τι όμως είχε συμβεί στις 2 Ιουνίου; Δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 32 ετών και ένας 16χρονος, πιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας  Αχαρνών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες διακινούσαν συστηματικά, σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, σε τοξικοεξαρτημένα άτομα σε διάφορες περιοχές των Αχαρνών. Μετά από έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
Ποσότητα ηρωίνης βάρους -216- γραμμαρίων
Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -33- γραμμαρίων
Το χρηματικό ποσό των -593,5- ευρώ, -4- κινητά τηλέφωνα και -1- αστυνομική ράβδος. Όμως οι δυο γυναίκες έφυγαν σαν κυρίες από την Ευελπίδων!
Η ανίκανη πολιτική ηγεσία, μοίραζε σπαθιά!
Την ώρα πάντως που ο ιατροδικαστής απεκάλυπτε την σφαίρα στο κεφαλάκι του Μάριου, ο Τόσκας βρισκόταν στο Μενίδι και περιχαρής μοίραζε σπαθιά στην τελετή ορκωμοσίας εξήντα τριών νέων Υπαστυνόμων Β΄, αποφοίτων του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), που πραγματοποιήθηκε στην Αμυγδαλέζα. Συνεπικουρούμενος μάλιστα και από τον περιβόητο ΓΑΔΑΡΧΗ Ασημακόπουλο, αλλά και από τον τιτανοτεράστιο αναπληρωτή Γενικό Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτο Φιλιππάκο.
MENIDI1
ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΤΟ ΝΑΡΚΩΣΠΙΤΟ
Χάος επικράτησε πάντως το απόγευμα του Σαββάτου μετά την κηδεία του Μάριου, για περίπου μισή ώρα στην πορεία διαμαρτυρίας κατά των Ρομά, στο Μενίδι, μετά την εισβολή περίπου 15 κουκουλοφόρων που πέταξαν μολότοφ και έβαλαν φωτιά στο σπίτι της φαμίλιας απ’ όπου και έφυγαν οι αδέσποτες σφαίρες για το γλέντι που είχε στηθεί εκεί. Χθες , μέχρι το βράδυ, πάνω από 2-3.000 πολίτες,  είχαν συγκεντρωθεί  στην λεωφόρο Δημοκρατίας, καταγγέλλοντας την ανομία και την εγκληματικότητα στην οποία είναι αναγκασμένοι να ζουν. Μάλιστα, υπήρξαν συγκρούσεις και επεισόδια με τα ΜΑΤ.


MENIDI3
Και βιασμός 17χρονης στο Μενίδι
Ανήλικη μικροπωλητής απήχθη από την Ομόνοια και βιάστηκε στο Μενίδι από 26χρονη Τσιγγάνα, παρουσία του συντρόφου της. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη κοπέλα, βρισκόταν στην πλατεία Ομονοίας, όπου πουλούσε ημερολόγια και σημειωματάρια σε περαστικούς. Κάποια στιγμή την προσέγγισε η 26χρονη Ρομά και της είπε να πάνε μαζί σε μια καφετέρια στην Αχαρνών. Το νεαρό κορίτσι αρχικά αρνήθηκε γιατί ήθελε να πουλήσει την πραμάτεια της, όμως όταν η γυναίκα της είπε ότι θα αγόραζε όλο το εμπόρευμά της πείστηκε και την ακολούθησε. Πήγαν λοιπόν στην καφετέρια, όπου μετά από λίγο εμφανίστηκε κι ένας 28χρονος Ρομά. Ο άνδρας μετέφερε τις δύο γυναίκες σε ερημική τοποθεσία στο Μενίδι, όπου η 26χρονη επιτέθηκε σεξουαλικά στην ανήλικη  και προχώρησε σε διάφορες ασελγείς πράξεις μέσα στο αυτοκίνητο του φίλου της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ 
Πως αποκαλύφθηκε το κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά!Η απίστευτη αλήθεια και ο Στ.Χίος

XIOS2
Από το ONALERT
Επειδή πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το πως αποκαλύφθηκε το κύκλωμα παράνομων πιστοποιητικών σε καλλιτέχνες για απαλλαγή από τη στράτευση ,θα σας αποκαλύψουμε όλη την αλήθεια.Στην οποία εμπλέκονται δύο δημοσιογράφοι,ένας στρατηγός κι ένας από τους καλλιτέχνες.
Ούτε το παραδικαστικό έπαιξε ρόλο ,ούτε είχαν πάρει μυρωδιά οι κυβερνώντες!
Το 2004 ,πρόεδρος της Επιτροπής Απαλλαγών στο 401 ήταν ένας ταξίαρχος και μετέπειτα στρατηγός του υγειονομικού. Σε μία συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο του στρατιωτικού ρεπορτάζ η κουβέντα ήρθε στους καλλιτέχνες και ο αξιωματικός ανέφερε το όνομα πάρα πολύ γνωστού πρωταγωνιστή τηλεοπτικού σήριαλ της εποχής,λέγοντας ότι όπου να ΄ναι με βάση την ηλικία του θα πρέπει να παρουσιαστεί στο στρατό. Ο δημοσιογράφος που εργαζόταν και σε Κυριακάτικη εφημερίδα ,έγραψε ένα πολύ μικρό σχόλιο για τον πρωταγωνιστή ,αναφέροντας ότι η πατρίδα σύντομα τον καλεί.
Ο τηλεοπτικός Στέφανος Χίος ,που εκείνη την εποχή έκανε εκπομπή μεσημέρι “έπιασε” το σχόλιο,πήρε ρώτησε στο ΓΕΣ κι από εκεί βλέποντας τα χαρτιά τους του είπαν ότι ο πρωταγωνιστής, έχει απαλλαγεί από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις λόγω ασθένειας. Το μετέδωσε.
Ο ταξίαρχος που ήταν …φαν του Στέφανου Χίου ,το άκουσε και παραξενεύτηκε. Σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να έχει περάσει τέτοιο όνομα από το νοσοκομείο και να μην έχει γίνει ντόρος. “Νοσοκόμες,γιατροί,ασθενείς,όλοι σπεύδουν να βγάλουν φωτογραφίες μ΄ όσους καλλιτέχνες περνάνε από δω.Μ΄ αυτόν θα γινόταν χαμός”,είπε στο φίλο του το δημοσιογράφο.Πήρε και κάποια τηλέφωνα σε συναδέλφους του ρώτησε,κανείς δεν θυμόταν το παραμικρό για τον συγκεκριμένο. Έτσι από περιέργεια ,έφθασε μέχρι το στρατολογικό γραφείο της Κρήτης στο οποίο ήταν εγγεγραμένος ο καλλιτέχνης. Του είπαν ότι έχει απαλλαγεί και ο ταξίαρχος ζήτησε να του στείλουν τα χαρτιά. Μπίνγκο! Με το που τα πήρε στο χέρι του και μετά από μία πρόχειρη έρευνα κατάλαβε ότι ήταν πλαστά. Πήγε στο ΓΕΣ,ενημέρωσε κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία.
Όπως καταλαβαίνετε στην Ελλάδα ,μόνο από τύχη γίνονται όλα.Ακόμη και οι αποκαλύψεις
ρεπορταζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
 http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-30-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf/