Τετάρτη, Ιουνίου 21

Έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο: Σκότωσε τον φίλο του για 500 ευρώ

Έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο: Σκότωσε τον φίλο του για 500 ευρώ
Στην άκρη του νήματος φαίνεται πως έχει φτάσει η ΕΛ.ΑΣ., όσον αφορά την υπόθεση δολοφονίας ενός 57χρονου από τη Γλυφάδα, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί προ ημερών σε παρκινγκ της παλαιάς Εθνικής Οδού, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr βασικός ύποπτος είναι ένας 70χρονος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και συνελήφθη εκ νέου.


Οι δύο άνδρες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις εδώ και ένα χρόνο περίπου, ενώ δράστης και θύμα συνέφαγαν μαζί στον Άγιο Κωνσταντίνο πριν από το στυγερό έγκλημα.

Γιατί τον σκότωσε

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το θύμα συμφώνησε με τον δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, από τη Χαλκίδα όπου διέμενε, στη βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής 500€.

Το θύμα πέρασε, τον πήρε από την Χαλκίδα από το σπίτι ενός φίλου του όπου διέμενε και ξεκίνησαν για το τη βόρεια Ελλάδα. Στον Άγιο Κωνσταντίνο σταμάτησαν για φαγητό. Όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να συνεχίσουν το θύμα του ζήτησε να δώσει εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, διαφορετικά το προειδοποίησε πως δεν θα συνέχιζε το ταξίδι.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο 70χρονος, το θύμα σταμάτησε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία και άρχισε να πατάει έξω από το όχημα τα πράγματά του σε έξαλλη κατάσταση. Αρχικά, κατά τους ισχυρισμούς του 70χρονου, πιάστηκαν στα χέρια ενώ στη συνέχεια το θύμα φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο. Ο 70χρονος άρπαξε το μαχαίρι από τον 57χρονο και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία. Αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος και φεύγοντας μέσα στον πανικό του πέρασε από πάνω του.

Όλες αυτές τις ημέρες ο 70χρονος δράστης περιπλανιόταν κάπου στη βόρεια Ελλάδα με το αυτοκίνητο του θύματος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του από την έρευνα που είχαν κάνει, κατάφεραν τελικά χθες το απόγευμα να τον εντοπίσουν κάπου στη βόρεια Ελλάδα και να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ολονυχτία ανάκριση. Ο δράστης αρχικά αρνιόταν οποιαδήποτε σχέση με το θύμα και το έγκλημα. Τελικά όμως φερεται νωρίς το πρωί να «λύγισε» και να ομολόγησε το έγκλημα..zougla.gr