Το Bebabebo zine στέλνει ραδιοσήματα στον αθηναϊκό ουρανό

To alien περιοδικό - φετίχ γιορτάζει το νέο του τεύχος με έκθεση και «Paranoia Paradise» πάρτι μέχρι όσο πάει
Το Σαββατόβραδο της 10ης Ιουνίου δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα. Δεν θα βαρεθείς, δεν θα θες να πας για ύπνο. Χαλάρωσε και απόλαυσε το launch πάρτι του Bebabebo. All night long! «I have come here to chew bubblegum and kick ass… and I’m all out of bubblegum»: το δανεικό τσιτάτο από την
κλασική ταινία του Κάρπεντερ και το εικαστικό της σελίδας εννέα με το μοτίβο του «They Live» δίνουν τον τόνο ενός τεύχους που πολεμά την μπαναλιτέ βγάζοντας εικαστικά κουνέλια από το καπέλο. Bebabebo zine, τεύχος όγδοο –θα κάνει τον κόσμο να τρέχει στη Σοφοκλέους για να μάθει τι είναι αυτό.
Το Bebabebo zine στέλνει ραδιοσήματα στον αθηναϊκό ουρανό
Όσες φορές και αν διαβάσουμε το top class περιοδικάκι, δεν είναι ποτέ αρκετές. Τουλάχιστον καλόγουστο, αναμφίβολα αλλοπαρμένο, το Bebabebo κάνει την κοινοτοπία στόχο για βελάκια αντιπροτείνοντας κάτι δικό του, γεμάτο ενθουσιασμό και συναίσθημα. Δημιούργημα της Μαρίνας Βελησιώτη, εικαστικού με έφεση στο ποπ αλλόκοτο η οποία παράλληλα καταγίνεται ως ιδρύτρια, εκδότρια, διευθύντρια, ερευνήτρια, σχεδιάστρια, καλλιτεχνική διευθύντρια, συντάκτρια, συχνά διανομέας και πάντοτε «γκουρού και παράξενο άτομο» του fanzine, το Bebabebo φτιάχνεται και ενασχολείται με: «σίριαλ κίλερ, περίεργους τύπους, νέους νευρωτικούς τηλεορασάκηδες, σατανικούς και ευγενικούς νεκροθάφτες, φυσικούς κοκκινομάλληδες με μαύρες φακίδες, ζευγάρια από το μακρινό διάστημα».
Το Bebabebo zine στέλνει ραδιοσήματα στον αθηναϊκό ουρανό
photo © Αθηνά Λιάσκου, SOUL magazine 
Το συλλεκτικό νέο τεύχος γιορτάζει την κυκλοφορία των 150 αριθμημένων αντιτύπων του το Σάββατο 10 Ιουνίου, με έκθεση και Paranoia Paradise πάρτι στη στοά του Κasseta records, στο νούμερο 5 της οδού Σοφοκλέους, απέναντι από το παλιό Χρηματιστήριο. Θα φιλοξενηθούν έργα των καλλιτεχνών που συνεισέφεραν (Stella Atzemi, Ioanna Hatzipanigyri, Lakis & Aris Ionas / The Callas, Aimilia Liontou, Maria Markou, Xanthi Skarla, George Tourlas, Marina Velisioti), ενώ τα d.j. set θα πιλοτάρουν οι Metal disco ( Kŷ + Jacques Yves Cousteau) και η She Came From Outer Space. Εκεί θα είμαστε, ready for take off.
Το Bebabebo zine στέλνει ραδιοσήματα στον αθηναϊκό ουρανό
Επισκεφθείτε την έκθεση του Bebabebo, διώξτε τις έγνοιες σας χορεύοντας, συναθροιστείτε με τους weirdos που αγαπούν το περιοδικό, ξεφυλλίστε το ολόφρεσκο τεύχος και χαρίστε μια συνδρομή στον αναμφίβολα εκλεπτυσμένο, φανζινοφιλικό εαυτό σας.
Tο Bebabebo στο Facebook
 athensvoice.gr