Κυριακή, Ιουνίου 18

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ(Βιντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως με τους λαθρο και καθημερινά σχεδόν έχουμε όλο και πιο αποτρόπαια εγκλήματα που πριν από χρόνια δεν θα μπορούσε κανείς να τα φανταστεί.
Παράδειγμα, ενός Αφρικανού στη Γερμανία ο οποίος πάνω σε μια συζήτηση θύμωσε με το 12χρονο αγοράκι του γείτονά του και ξέρετε τι έκανε; Πήρε ένα μαχαίρι και του κατάφερε ακαριαία δύο
μαχαιριές στο κεφάλι εν ψυχρώ αφήνοντάς το στον τόπο.
Πριν λίγες μέρες άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση στο Αμβούργο. Ένας 30χρονος Αφγανός βίασε ένα 14χρονο κοριτσάκι και αφού τον συνέλαβαν τον πήγαν στο δικαστήριο. Εκεί όμως, λόγω προοδευτικότητας και αντιρατσισμού, τον αθώωσαν και έτσι αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά και το έσκασε στην Ουγγαρία. Ορίστε η σημερινή δικαιοσύνη.
Για να καταλάβετε πως δρουν οι μουσουλμάνοι λαθρο σήμερα στη Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη μπορείτε να δείτε στα επόμενα βίντεο.
Εντόπιοι και μετανάστες εκφράζουν μεγάλες ανησυχίες για τον κίνδυνο των χριστιανών πλέον στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, οι χριστιανοί μετανάστες που ήρθαν από τη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα από τη Συρία, καταδιωκόμενοι, παραπονιούνται πως, ενώ έφυγαν από εκεί για να γλυτώσουν τη ζωή τους από τους φανατικούς ισλαμιστές τώρα τους βρίσκουν εδώ στην καρδιά της Ευρώπης. Πολλοί μάλιστα από αυτούς ζουν στα χοτ σποτ μαζί με φανατικούς ισλαμιστές.
Οι ισλαμιστές και φανατικοί μουσουλμάνοι δείχνουν πλέον το πρόσωπο τους και το σκοπό για τον οποίο έχουν έρθει στην Ευρώπη.
Αυτοί οι ακραίοι ισλαμιστές που τους έφεραν ομαδικά στην Ευρώπη, απειλούν τους χριστιανούς με τη ζωή τους, κάνουν συνεχώς εγκληματικές πράξεις και από πάνω θέλουν να επιβάλλουν και τη Σαρία στις περιοχές όπου εγκαταστάθηκαν απαγορεύοντας την είσοδο σε απίστους.
Στο ίδιο βίντεο ένας Αφρικανός, απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους, τους λέει πως δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος για να επιβληθεί το Ισλάμ στην Ευρώπη αφού οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι το έχουν αφήσει ανεξέλεγκτο και τους βγαίνει πάνω από το κεφάλι τους. Και καταλήγει λέγοντας: τόσο ηλίθιοι είναι.
Το πόσο φαίνεται η ηλιθιότητα σας, συνεχίζει ο Αφρικανός είναι ότι ενώ είστε που είστε αδύναμοι, και σας έχουν κάνει έτσι να μην μπορείτε να αντιδράσετε αλλά ακόμα και κάποιοι που αντιδρούν αμέσως, τους καταδικάζετε σαν ρατσιστές και ξενοφοβικούς.
Προτιμάτε αντί να σας χαρακτηρίσουν ρατσιστές και να σας πάνε στα δικαστήρια, να αφήνετε να βιάζουν τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας, να καταστρέφουν τη θρησκεία και τις παραδόσεις σας και σο τέλος να διαλύσουν τις κοινωνίες σας. Το ολοκαύτωμα ήταν μια φωτιά που έκαψε την Ευρώπη, αυτό όμως που συμβαίνει σήμερα θα είναι πολύ πιο χειρότερο.
Αν είχατε λίγο μυαλό λέει ο Αφρικανός, θα είχατε συνειδητοποιήσει σε ποιά παράλογη κατάσταση έχετε μπλέξει. Δηλαδή, εσείς οι ίδιοι να πληρώνετε για να σας γεμίζουν τις χώρες σας με ισλαμιστές που έχουν σκοπό να σας καταστρέψουν και από πάνω να τους συντηρείτε στερώντας από τους ίδιους τους πολίτες σας ακόμα και τα προς το ζην.
Αυτό που πρέπει να καταστρέψουν πρώτα είναι η θηλυκότητα της Ευρωπαίας. Ξανθές με μπλε ή πράσινα μάτια αυτά τέρμα. Τώρα αυτό που θα γίνει θα είναι πλέον μια mix race(ανάμεικτη φυλή). Ακόμη και σεμινάρια για μικρά παιδιά γίνονται ώστε τα ίδια να συναναστρέφονται πιο πολύ με μαύρους. Παντού έχουν γεμίσει διαφημίσεις προτρέποντας τα μικρά κοριτσάκια να πηγαίνουν με έγχρωμους για να δημιουργηθεί μια καινούργια σαλατοποιημένη γενιά.



Το επόμενο βίντεο είναι άλλη μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση. Ένας Γερμανός αντιδρώντας στην προοπτική να γίνει ένα τζαμί στην περιοχή του, μάζευε χρήματα και υπογραφές για να σταματήσει την ανέγερσή του.
Αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί άγρια επίθεση από μουσουλμάνους λαθρο οι οποίοι αφότου τον πλησίασαν, λίγο πολύ του είπαν πως ό,τι και να κάνει το Ισλάμ θα κυριαρχήσει στην Ευρώπη.
Η Γερμανία ανήκει στον Αλλάχ λέει ο κύριος στο παρακάτω βίντεο:
Στα τελευταία 2 βίντεο βλέπουμε τους μετανάστες, λαθρο, μουσουλμάνους να ζούνε στην Γερμανία αλλά να μην προσαρμόζονται. Κάνουν δικές τους κοινωνίες και ζούνε με δικούς τους νόμους. Τα παιδιά τους τα εξαναγκάζουν σε γάμο από πολύ μικρή ηλικία ενώ όταν εκείνα επαναστατούν, οι μουσουλμάνοι γονείς τα σκοτώνουν ως έγκλημα τιμής.








Στα σχολεία της Γερμανίας πλέον δεν εφαρμόζονται οι γερμανικοί κανόνες στους λαθρο, ενώ οι ίδιοι δεν δείχνουν κανένα σεβασμό προς τους Γερμανούς. Απαιτούν τα μαθήματα να γίνονται σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες ενώ στις καντίνες, όπου διαμοιράζονται φαγητά και σάντουιτς, εδώ και καιρό κατάφεραν την απαγόρευση των χοιρινών.
Η ισλαμική υποβολή έχει φτάσει ακόμα και στα δημόσια κολυμβητήρια όπου άρχισε πλέον και εκεί να επιβάλλεται η ισλαμική αμφίεση. Στα δε σχολεία άρχισε πλέον με νόμο να επιβάλλεται παντού παράλληλα με τα άλλα μαθήματα και η μελέτη του Κορανίου.
Το ισλαμικό πρόβλημα φάνηκε με το πλέον χαρακτηριστικό τρόπο κατά την διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης του Ερντογάν στην Γερμανία. Όταν τον ρώτησαν δημόσια γιατί τα παιδιά των Τούρκων συναναστρέφονται μόνον αναμεταξύ τους και δεν κάνουν καμία προσπάθεια να αφομοιωθούν στην χώρα που ζούνε. Εκείνος τότε απαντάει με στόμφο ότι αυτό είναι το σωστό και τα παιδιά των Τούρκων θα πρέπει να διδάσκονται στα τουρκικά και να κατηχούνται στο Κοράνι.
Η τουρκοισλαμική προπαγάνδα τα τελευταία χρόνια προωθείται με πολύ πονηρό τρόπο από ένα τουρκικό συγκρότημα. Το συγκρότημα αυτό δεν περιορίζεται να δίνει παραστάσεις μόνο προς Τούρκους αλλά απευθύνεται στο ευρύ κοινό περνώντας έτσι έντεχνα το μήνυμα και σε όλους τους μουσουλμάνους περί τις τουρκοισλαμικής υπεροχής.
Τουρκικό συγκρότημα που τραγουδά αλλά κινείται και πολιτικά και ξεσηκώνει τους μουσουλμάνους και ιδιαίτερα τους Τούρκους στην Γερμανία έχει γίνει πονοκέφαλος σε πολλές περιοχές της Γερμανίας.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει κάποιες αγανακτισμένες διαμαρτυρίες του κόσμου για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση της τουρκοισλαμικής επιβολής.
Καμαρώστε τις ισλαμοποιημένες νοσοκόμες στην Γερμανία που φοράνε την ισλαμική μαντίλα χιτζάμπ στην κλινική του Ερυθρού Σταυρού την Φραγκφούρτη.

Στην επόμενη φωτογραφία είναι οι 5 λαθρο οι οποίοι τα Χριστούγεννα έβαλαν φωτιά σε έναν άστεγο ο οποίος κοιμόταν σε ένα παγκάκι. Το δικαστήριο τους άφησε ελεύθερους. Στην ίδια περιοχή ένας 16χρονος Ιρακινός βίασε μια 13χρονη μαθήτρια η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ και για πολύ καιρό έκοψε να πηγαίνει στο σχολείο. Ο Ιρακινός κυκλοφορεί ατιμώρητος.



Φώτο: θα κατακτήσουμε τις χώρες σας.
Όσον αφορά τον αριθμό των μουσουλμάνων λαθρο που πήγαν στην Γερμανία τελευταία αναφέρεται επίσημα πως είναι 2 εκατομμύρια. Ανεπίσημα όμως, όπως υποστηρίζουν πολλοί ερευνητές, ο αριθμός αυτός πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος. Ιδού λοιπόν η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης.
Σύμφωνα με στοιχεία, στο επόμενο βίντεο οι Γερμανοί θα εξαφανιστούν στα επόμενα χρόνια ολοκληρωτικά. Οι αριθμοί δείχνουν ότι η αιτία βρίσκεται στην ισλαμοποίηση που δεν είναι ούτε 30 ούτε 50% αλλά 100 %.
Μουσουλμάνοι στην Γερμανία ζούνε σε δικά τους γκέτο και ζούνε εκεί σύμφωνα με τις δίκες τους παραδόσεις και νόμους. Σε αυτές τις περιοχές δεν επιτρέπουν ούτε την γερμανική αστυνομία να επενέβει , θέλουν να τις κάνουν sharia zones.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr