Βασίλης Λεβέντης: «Ο Τσίπρας κάνει το λιοντάρι αλλά στο τέλος ξεβρακώνεται»!


Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός «κάνει το λιοντάρι αλλά στο τέλος ξεβρακώνεται».
Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε πως η αξιολόγηση δεν θα κλείσει καθώς η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να περάσει τα απαραίτητα μέτρα. «Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας αλλά οι βουλευτές του θα αντιδράσουν», είπε χαρακτηριστικά στο Mega.

Τόνισε μάλιστα πως οι δανειστές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στις απαιτήσεις τους.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι έξι ώρες μετά την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά προσχώρησε στην άποψή του. Ως προς τις πληροφορίες ότι ζήτησε να γίνει συζήτηση μεταξύ των αρχηγών για οικουμενική κυβέρνηση ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως το αίτημά του είχε να κάνει μόνο με συζήτηση για τα οικονομικά.
«Τους παρακάλεσα να συζητήσουμε για τα οικονομικά έστω και μετά από ένα δεκαήμερο και να βάλουμε κόκκινες γραμμές ως συμβούλιο αρχηγών», είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας τα όσα έγραψε χθες περί κλειστών συνόρων ο Ντόναλντ Τουσκ στο twitter ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως πιστεύει τα όσα λέει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι παρουσιάζει μια ψευδή εικόνα στο εσωτερικό.
Εκτίμησε πάντως πως η Γερμανίδα καγκελάριος θα βοηθήσει τη χώρα μας ως προς το προσφυγικό και εκτίμησε πως μετά τη συμφωνία η κατάσταση – εκτός δραματικού απροόπτου – θα εξομαλυνθεί.
Πηγή