ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ…) ΚΑΤΑ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»

Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί στο εσωτερικό οι Κούληδες να το παίζουν… σκληροί με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ρίχνοντας που και που πυρά (πλην όμως… άσφαιρα) στη συγκυβέρνηση, αλλά στο εξωτερικό είναι απολύτως συμμορφωμένοι με τις απαιτήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ καθεστωτικών ΜΜΕ, ο Κούλης Νουδούλης έκανε επίθεση στον εθνικό κυβερνήτη της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν (που έχει κλείσει τις πόρτες της χώρας του στα «προσφυγάκια»…), κατά την Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, παρουσία της αφέντρας φράου Μέρκελ. Επιπλέον, κατά την τοποθέτησή του, ο Κούλης τάχθηκε υπέρ της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», επιβεβαιώνοντας τα όσα υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, πως όταν (και αν…) ανέλθει στην εξουσία η νουδούλα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα εις ότι αφορά το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Ιδού:
«Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της Συνόδου υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του Ούγγρου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό ζήτημα.
Ο Viktor Orban για ακόμα μία φορά τάχθηκε κατά της μετεγκατάστασης των προσφύγων, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαφωνεί με τη στάση αυτή έντονα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τοποθέτησή του επεσήμανε την αύξηση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία, για την οποία θα πρέπει όμως η πόρτα της Ευρώπης να παραμείνει ανοιχτή, όπως είπε».
(ΥΓ): Σιγά να μην κωλώσει ολόκληρος Όρμπαν στους Κούληδες! Εδώ δεν σκιάζεται τα μαντρόσκυλα (Μέρκελ, Σόρος, κ.λπ.), θα σκιαχτεί τα… κανίς;

ethnikismos.net