Πέμπτη, Ιουνίου 22

Στις χώρες καταγωγής τους υπάρχουν ιεραρχίες και κάστες.Τα κατακάθια μας στέλνουν

Στις χώρες καταγωγής τους υπάρχουν ιεραρχίες και κάστες, οι παρίες που μας έρχονται δεν είναι ούτε εκεί αποδεκτοί λόγω της παραβατικότητας που επιδεικνύουν. Έφεραν ύαινες μέσα στα πρόβατα.
Διαβάστε την είδηση και δείτε το βίντεο παρατηρείστε την παρουσιάστρια με τι σκληρότητα φέρεται και χτυπάει τα
ανθρωπόμορφα ζώα


Συνελήφθη 25χρονος Νιγηριανός βασανιστής μεταναστών -Βίαζε και δολοφονούσε

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

Κατηγορείται για δολοφονίες και βιασμούς δεκάδων μεταναστών στην Λιβύη. Ο 25χρονος Νιγηριανός Τζον Οργκάις συνελήφθη στο κέντρο παραμονής αιτούντων άσυλο του Ίζολα Κάπο Ριτσούτο στην Καλαβρία της Κάτω Ιταλίας.



Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Οργκάις ήταν γνωστός ως «Ράμπο» και η σύλληψή του κατέστη δυνατή χάρη στις καταγγελίες πολλών προσφύγων και μεταναστών. Στις λιβυκές ακτές, σε αποθήκες και πραγματικές φυλακές όπου στοιβάζονται εκατοντάδες «απελπισμένοι της θάλασσας» (εν αναμονή της επιβίβασής τους σε σαπιοκάραβα με προορισμό την Ιταλία), ο Οργκάις κατηγορείται ότι βασάνισε δεκάδες ανθρώπους, χρησιμοποιώντας και ηλεκτρικά καλώδια, βίασε γυναίκες και δολοφόνησε μετανάστες.



Οι ιταλικές αρχές τον κατηγορούν τώρα για απαγωγή, άσκηση σεξουαλικής βίας, σαδιστικές δολοφονίες, διευκόλυνση και εκμετάλλευση της παράτυπης μετανάστευσης. Μετανάστες οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν από τις φυλακές αυτές των λιβυκών πόλεων τις περισσότερες φορές «συλλαμβάνονταν» από τους διακινητές, οι οποίοι στη συνέχεια τούς χτυπούσαν ανελέητα, αφήνοντάς τους ημιθανείς, σύμφωνα με σειρά μαρτυριών. Στα θύματα του «Ράμπο» φέρεται να συγκαταλέγονται και ανήλικοι μετανάστες που ήλπιζαν να βρουν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.





Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 http://www.aoristies.gr