Παρασκευή, Ιουνίου 30

Ρομά έστειλαν στα επείγοντα γιατρό του Νοσοκομείου Σπάρτης ... άφαντοι οι Διοικούντες.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ

O Διοικητης του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ κε ΠΟΛΑΚΗ εξαφανιστηκε!!!ΚΟΤΑ λυρατη...
.Ρομά έστειλαν στα επείγοντα γιατρό του Νοσοκομείου Σπάρτης ... άφαντοι οι Διοικούντες.
Η χαλαρότητα , η μη σωστή φύλαξη και ενδεχομένως ..
άσε θα δούμε τι θα γίνει όταν προκύψει το πρόβλημα , έχουν σαν αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό της εφημερεύουσας ιατρού στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.
Το ιστορικό του περιστατικού  βάση των πληροφοριών  είναι ότι βρέθηκε στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι ένας Ρομά και ως είθισται τον ακολουθούσαν  όλοι οι φίλοι και οι  συγγενής.
Μετά την διάγνωση ενημέρωσαν τον ίδιο αλλά και τους δικούς του ανθρώπους ότι θα πρέπει να χειρουργηθεί .
Οι Ρομά ζήτησαν να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών κάτι που δεν ήταν δυνατόν αφού το περιστατικό μπορούσε να αντιμετωπισθεί από τους ιατρούς , του εδώ Νοσοκομείου.
Το αποτέλεσμα είναι οι Ρομά να επιτεθούν στην ιατρό , να την γρονθοκοπήσουν στο πρόσωπο και αν δεν ήταν συνάδελφοι και διοικητικό προσωπικό εκεί , σίγουρα θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.
Το απαράδεκτο και το πρωτοφανές της όλης υπόθεσης είναι ότι οι Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν αντέδρασε άμεσα με οποιοδήποτε τρόπο κάτι που συζητείται έντονα στην σοκαρισμένη κοινωνία της Λακωνίας.
Οι Ρομά συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη , αλλά τα ψυχολογικά τραύματα της καθ΄ όλα εξαιρετικής ιατρού δύσκολα θα επουλωθούν.
Περιμένουμε απαντήσεις της Διοίκησης.
http://www.dimotikiagoratislakonias.gr

Ο διοικητής με καθυστέρηση 24 ωρών (κ έπειτα από πολλές πιέσεις)εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στην ιατρό ενώ κ η παρουσία του νομικού συμβούλου τη Δευτέρα στην Εισαγγελία ήταν "χλιαρή" καθώς δε γνώριζε πολλά για το περιστατικό!Την Τετάρτη που πήγανε στην Εισαγγελία για το δικαστήριο(που πήρε αναβολή για 19/9 λόγω "ασθένειας" ενός εκ των 2 κατηγορουμένων)ο δικηγόρος του Νοσοκομείου στήριξε τη μήνυση αλλά συνέχιζε να ΜΗΝ κάνει μήνυση ως ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για παρακώλυση ιατρικού έργου,εκφοβισμό των ιατρών,διατάραξη κλπ.Δε εδωσε  εξηγησεις  ο διοικητής γιατί δεν εξουσιοδοτεί τον δικηγόρο να κάνει μήνυση ...είναι,προφανώς,ψηφοθηρικοί κ για να μη γίνει η Σπάρτη...Μενίδι!!οπως λεει..
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑήταν άψογη καθώς έφθασε σε λιγότερο από 10 λεπτά με ισχυρές δυνάμεις(4 οπλισμένοι ενώ συνήθως πηγαινουν1-2 άτομα σε αντίστοιχες περιπτώσεις),πήρε  Αυτόφωρο τους 2 κατηγορούμενους,επέβαλε την Τάξη κ κατέγραψε  ότι συνέβη.
ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ.