Παρασκευή, Ιουνίου 16

«ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ» Η ΜΑΦΙΑ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ» ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΙΣΠΑΝΟΥΣ, ΣΛΟΒΑΚΟΥΣ «ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ! – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!

τσιπρας7
Γιατί κάτι μας λέει ότι θα το δεχτεί και αυτό; Τον πήρανε χαμπάρι οι δανειστές και του ζητούν τα πάντα… για λίγα ψίχουλα. Τα πάντα για να μείνει γαντζωμένος στη καρέκλα.
Εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει με την εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα όπως συμφωνήθηκε στο Eurogroup της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters Espana ο υπουργός οικονομικών της Ισπανίας Λουίς ντε Γκίντος, σε δηλώσεις του την Παρασκευή (16/6) είπε πως η χώρα του, η Ιταλία και η Σλοβακία ζήτησαν από το Eurogroup να μπλοκάρει προσωρινά την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα μέχρι η Αθήνα να δώσει ασυλία σε τρεις αξιωματούχους που είχαν τοποθετηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και διώκονται από τις αρχές.
Σημειώνονται πως οι τρεις που διώκονται στην Ελλάδα κατάγονται από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Σλοβακία.
«Υπάρχουν τρεις ειδικοί που διώκονται. Αν δεν απαλλαχθούν αμέσως, δεν θα υπάρξει εκταμίευση», δήλωσε ο ντε Γκίντος στους δημοσιογράφους, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχουν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για το ζήτημα.

Νωρίτερα, μέσα στην ημέρα είχε γίνει γνωστό πως το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του παρέπεμπε σε δίκη τρία  μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και έξι μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και της επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του δημοσίου την περίοδο 2013-2014.