Δεν άντεξε τις κατηγορίες ότι επέτρεψε την ασυδοσία των αθίγγανων ο δήμαρχος του Μενιδίου: Στην εντατική με έμφραγμα!

  Ο «πόλεμος» που άνοιξαν οι αθίγγανοι με τους κατοίκους της περιοχής έχει και άλλα θύματα...

Και όπως όλα δείχνουν, θα έχει κι άλλα θύματα... αν η Αστυνομία γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, τον Τόσκα και κάνει σωστά τη δουλειά της με ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ κι όχι μ' αυτούς που συνεργάζονται με τους "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ γιούφτους" ... αλλά αυτό μάλλον είναι ευσεβείς πόθοι...
Καλλιόπη Σουφλή
 Δήμαρχος Αχαρνών - Κασσαβός: Υπήρξε δέσμευση για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή

 Γράφει: Μαρίνα Νικολάκη
Δραματικές εξελίξεις παίρνουν τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο Μενίδι.

Ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, όπως φαίνεται δεν άντεξε την πίεση από τους αθίγγανους και του κατοίκους της περιοχής όπου καθημερινά αντιμετωπίζει τις διαμάχες τους στη περιοχή του και υπέστη έμφραγμα.


Ο κ. Κασσαβός βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας  τις τελευταίες μέρες, λόγω του τραγικού συμβάντος στο Μενίδι, με τον θάνατο ενός 11χρονου αγοριού από αδέσποτη σφαίρα, ενώ πρωτοστατούσε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων, που γίνονται καθημερινά από το περασμένο Σάββατο, κατά της εγκληματικότητας των Ρομά, αν και πολλοί τον κατηγορούσαν ότι επέτρεψε την ασυδοσία και την παρανομία των αθίγγανων.

Επειτα από έμφραγμα που υπέστη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση του δημάρχου είναι, επι του παρόντος, υπό έλεγχο αλλά είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει τουλάχιστον για κάποια 24ωρα στο νοσοκομείο. 

Υπενθυμίζεται ότι το Νοέμβριο του 2015 ο κ. Κασσαβός ειχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη αμέσως σε επιτυχή εγχείρηση αγγειοπλαστικής (μπαλονάκι).

Τότε, οι θεράποντες ιατροί του είχαν αποδώσε το επεισόδιο στο συνεχές στρες και στην ένταση, κατάσταση που φαίνεται ότι επανήλθε μετά τα τελευταία γεγονότα στο Μενίδι.Η ένταση όλων των προηγούμενων ημερών μετά τον αδόκητο θάνατο του μικρού Μάριου στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα και τις κινητοποιήσεις στο Μενίδι φαίνεται πως επιβάρυναν πολύ τον δήμαρχο ο οποίος πρωτοστατούσε σε όλες τις προσπάθειες για εκτόνωση και εξεύρεση λύσης.

Μόλις την προηγούμενη νύχτα είχε γίνει στο Μενίδι μια ακόμη κινητοποίηση.


Ενώ ο δήμαρχος την Τρίτη είχε μετάσχει στη συνάντηση αντιπροσωπείας με  την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δημιουργία νέων υπηρεσιών και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος και της ασφάλειας στο Μενίδι.


Πηγή

attikanea.