ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ!!

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ  ΤΟ ΕΧΕΙ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΑΠΙΟ , ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ
ΤΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΓΑΜΟ. ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ . ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ(ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ), ΕΙΤΕ  ΑΠΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ . ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ , ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ , ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΜΕ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΝ ΚΑΤΟΧΗΝ ,ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΝ . Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Ή ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 ΕΚΑΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΑΜΦΙΚΤΎΩΝ 
 amphiktyon.blogspot.gr