Σάββατο, Ιουνίου 24

ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ…ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ

ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ…ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ
Εφόσον οι υπεύθυνοι της δημιουργίας της κατάστασης με τα σκουπίδια δεν είναι άξιοι να βάλουν ένα τέλος σε μια θλιβερή πραγματικότητα, θα πρέπει οι πολίτες να πάρουν την τύχη στα χέρια τους.
Μπορεί εσείς οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να ζείτε στον κόσμο σας,

μέσα στα πλούσια διαμερίσματα σας και τα παλάτια σας αλλά οι πολίτες της πρωτεύουσας πρέπει να βάλουν τέλος σε μια κατάσταση που δεν συμβαίνει ούτε στην πιο φτωχή αφρικανική πόλη. Με όλο τον σεβασμό προς τους Αφρικανούς πολίτες, η δική μας κατάσταση είναι απαράδεκτη!!!
Η βασική υποχρέωση ενός δήμου είναι η πλήρη καθαριότητα και η στοιχειώδη υγιεινή για τους πολίτες της…
Μεγαλύτερη προσβολή απέναντι στους πολίτες δεν υπάρχει! Να σας κυβερνάει μια ολιγαρχία που γεμίζει τις τσέπες της ξεπουλώντας όλη σας την χώρα στις ξένες τράπεζες και τους Ιδιοκτήτες τους, σαν ιδιωτικές τράπεζες που είναι! Φυσικά και δεν γνωρίζετε ότι οι Κεντρικές τράπεζες που πληρώνουμε με αίμα είναι ιδιωτικές όπως είναι και οι υπόλοιπες.
Η κυβέρνηση σας είναι ένας μηχανισμός καταπίεσης για να σας ελέγχει σε όλα τα επίπεδα με την εξοντωτική πολιτική της που εφαρμόζει εδώ και μια δεκαετία επάνω σας!!! Είναι μια ολιγαρχία φασιστών που ζει στην χλιδή και υποκινείτε από τους διεθνείς τραπεζίτες αλλά σας αφήνει να ζείτε μέσα στα σκουπίδια!!!
Η λύση είναι απλή…μαζεύετε τα σκουπίδια και τα ρίχνετε εκεί που ανήκουν…μέσα στα άλλα σκουπίδια τους ιδιοκτήτες τους στην μεγαλύτερη χαβούζα της χώρας, την Βουλή των «Ελλήνων»!
Αν θέλετε πραγματικά να σας πάρουν στα σοβαρά τι κάθεστε;;;
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

 http://katohika.gr