Πέμπτη, Ιουνίου 15

Αρχίζουν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ

Αντίστροφα μετρούν πια οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου, στην ιστορική έκταση του συλλόγου στη Νέα
Φιλαδέλφεια.
Ένα από τα πιο σοβαρά εμπόδια, η υψομετρική μελέτη, έπαψε να υφίσταται καθώς ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, την υπέγραψε.
Αυτό σημαίνει ότι σύντομα η Ένωση θα παραλάβει την εγκεκριμένη μελέτη

υψομέτρων κι αφού την καταθέσει στο ΥΠΑΠΕΝ θα απομένει μόνο η έκδοση της οικοδομικής άδειας, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ευελπιστούν ότι αυτό θα συμβεί εντός του Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της «Δικέφαλος Κατασκευαστική 1924»:

«Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε την υψομετική μελέτη, της οποίας η έγκριση ταλαιπώρησε για τόσο καιρό τον κόσμο της ΑΕΚ και αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος μέσα σε χρόνο ρεκόρ – από την με τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης- ετοίμασε, με τη συνδρομή φυσικά των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου, τη σχετική μελέτη ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά».

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ οφείλουν επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, στους Διευθυντές των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, γιατί με μεθοδική δουλειά και σεβόμενοι απόλυτα τις κατευθύνσεις του Νόμου, μελέτησαν το ζήτημα σε όλες του τις λεπτομέρειες και ενέκριναν τη μελέτη.

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ συνεργάζεται ήδη χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσουν τα έργα.

Ένας εξοντωτικά δύσκολος, αλλά δίκαιος αγώνας για την εκπλήρωση του μεγαλύτερου ονείρου του κόσμου της ΑΕΚ φτάνει πλέον στη δικαίωσή του.»   πηγή