Τατσόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Συντροφικούς χαιρετισμούς σάς έστειλα; Μην ξεχάσω να σας στείλω. Και με τα δέκα δάχτυλα ανοιχτά».

«Πήρατε την εξουσία με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και βιδωθήκατε στα υπουργικά οφίτσια»  Τατσόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Συντροφικούς χαιρετισμούς με τα δέκα δάχτυλα ανοιχτά Ένα καυστικό και επικριτικό σχόλιο ανάρτησε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον λογαριασμό του στο Facebook, με αποδέκτες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «βιδώθηκαν στα υπουργικά οφίτσια», σε αντίθεση με τον ίδιο που έφυγε πριν το κόμμα ανέβει στην εξουσία.

«Συντροφικούς χαιρετισμούς σάς έστειλα; Μην ξεχάσω να σας στείλω. Και με τα δέκα δάχτυλα ανοιχτά», αναφέρει, μάλιστα, κλείνοντας την ανάρτησή του.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τατσόπουλου:
«Παιδιά. Μη ζορίζεστε. Το καταλάβαμε. Εμείς, που συνεργαστήκαμε μ' ένα κόμμα του 6% και την κάναμε όταν αυτό το κόμμα άγγιζε το 30% κι ετοιμαζόταν να πάρει την εξουσία, είμαστε οπορτουνιστές, καιροσκόποι, καρεκλοκένταυροι.
Εσείς, που πήρατε την εξουσία με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, βιδωθήκατε στα υπουργικά οφίτσια κι έκτοτε με το ίδιο πρόγραμμα σκουπίζετε καθημερινά τον κ... σας, είστε αγνοί ιδεολόγοι, μαχητές, αδιάφθοροι.
Συντροφικούς χαιρετισμούς σάς έστειλα; Μην ξεχάσω να σας στείλω. Και με τα δέκα δάχτυλα ανοιχτά».
Untitled