Προκήρυξη θέσεων για τον ορισμό διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Ανθυποπυραγών, στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών και στη Σχολή Πυροσβεστών Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας προκηρύσσει τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωτών καθηγητών, που θα ορισθεί στην Πυροσβεστική Ακαδημία για την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας στη Σχολή Ανθυποπυραγών, στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών και στη Σχολή Πυροσβεστών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν στην Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα 32 , Τ.Κ. 145 64, Κάτω Κηφισιά Αττικής, τα δικαιολογητικά του κεφαλαίου VΙΙ της παρούσας, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά (συστημένα), από Δευτέρα 10-07-2017 μέχρι και την Δευτέρα 17-07- 2017, κατά σας εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.30΄-14.00΄.

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις. Για την ταχυδρομική (συστημένη) αποστολή θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημοσίας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από την Πυροσβεστική Ακαδημία.
Δείτε την προκήρυξη εδώ.