ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΛΗΜΗΣ: » Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗ ΧΩΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ….


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΛΗΜΗΣ: » Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗ ΧΩΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ»! ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΛΗΜΗ ΖΩΚΑΡΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ!
Ο γέροντας Κλήμης Ζώκαρης, για μια ακόμη φορά λέγει εκπληκτικά πράγματα. Αλήθειες που…κόβουν την ανάσα. Μιλάει για όλους και όλα. Δεν διστάζει να πει ότι «η Εκκλησία έχει αποτύχει στο έργο της»! Τονίζει …

ότι η Πατρίδα μας «έχει γίνει προ πολλού σοδομική χώρα» και ότι πρόκειται να ζήσουμε «τέτοια φυσικά γεγονότα και καιρικά φαινόμενα, που δεν θα μπορούμε να σταθούμε»!
Ο πύρινος λόγος του πατρός Κλήμη δεν ορρωδεί προ ουδενός. Μιλάει για τη σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα, για όλους τους πολιτικούς πιυ κυβέρνησαν τα μεταπολιτευτικά χρόνια, μιλάει για τα gay pride στην Αθήνα, για το τέμενος, τους λαθρομετανάστες, για όλα τα εκφυλιστικά φαινόμενα που προδιαγράφουν την πορεία του έθνους μας. Την αλλοτρίωση και την καταστροφή του! Ωστόσο, ο γέροντας Κλήμης δεν απογοητεύεται. Εκφράζει την αισιοδοξία του. Δείτε πώς…
Η συνέντευξη δόθηκε στον Μάκη Βραχιολίδη.

indobserver.blogspot.gr