Δευτέρα, Ιουνίου 19

Το Ισλάμ και η ομοφυλοφιλία τα πλέον ευνοούμενα και προβαλλόμενα «πολιτιστικά» συστατικά της Νέας Τάξης

ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΟΥΣ… ΑΝΤΙ-ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ!
Το τούρκο- Ισλάμ και το πανευρωπαϊκό κίνημα υπέρ της επίσημης αναγνώρισης και νομικής κατοχύρωσης των «δικαιωμάτων» των πάσης φύσεως ομοφυλοφίλων, λεσβίων, κ.λπ., διοργάνωσαν σε μια αρμονική συνεργασία και μάλιστα μέσα σε μουσουλμανικό τέμενος
στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, δημόσια συζήτηση για… την καταπολέμηση της ομοφοβίας.

Όσο και αν αυτό ακούγεται εκ πρώτης όψεως απίστευτο και όμως είναι αληθινό και όμως είναι πραγματικότητα και καταδεικνύει πως όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν εδώ και καιρό πως το Ισλάμ μαζί με την ομοφυλοφιλία είναι τα πιο ευνοούμενα και τα πιο προβαλλόμενα «πολιτιστικά» συστατικά της Νέας Τάξης, δεν έχουν και πολύ άδικο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Cumhüriyet, η «Τουρκική Ισλαμική Ένωση Γερμανίας», (DİTİB), που υπάγεται απ’ ευθείας στην Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκιάς, δηλαδή στην θρησκευτική ηγεσία της Τουρκίας, διοργάνωσε στο μεγάλο τζαμί, Şehitlik Camii, (το τζαμί των… Μαρτύρων!!!), του Βερολίνου, όπου διαβιεί μεγάλη τουρκική μουσουλμανική κοινότητα, δημόσια συζήτηση κατά της ομοφοβίας, (!!!), δηλαδή για την αντιμετώπιση του ρατσισμού κατά των ομοφυλοφίλων.
Στην δημόσια αυτή συζήτηση μέσα στο μουσουλμανικό τέμενος, είχαν κληθεί να παραστούν και να μιλήσουν το προεδρείο του Ιδρύματος Ομοφυλοφίλων και η ηγεσία των Λεσβίων Γερμανίας, οι οποίοι μαζί με την διεύθυνση του τζαμιού είναι συνδιοργανωτές αυτής της δημόσιας συζήτησης. Η συγκέντρωση αυτή, όπως αναφέρεται διοργανώθηκε για να καταπολεμηθεί η ρατσιστική αντιμετώπιση της διαφορετικότητας και να καταδικαστούν όλες οι ενέργειες που στρέφονται κατά των ομοφυλοφίλων.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το τουρκικό δημοσίευμα, εδώ και καιρό υπάρχει ανοιχτός διάλογος μεταξύ της διεύθυνσης του γνωστού μουσουλμανικού τεμένους του Βερολίνου με τα ιδρύματα των ομοφυλοφίλων και των λεσβίων για τα την καταπολέμηση της ομοφοβίας και της αντιπάθειας κατά του λεγόμενου τρίτου φύλου. Συγχαρητήρια και… όσοι πιστοί προσέλθετε !!!
Είναι αλήθεια για όσους μελέτησαν την οθωμανική αυλή πως υπήρχε και υπάρχει μεγάλη παράδοση στην γειτονική χώρα υπέρ της ομοφυλοφιλίας και είναι πάρα πολλά τα ιστορικά αναγνώσματα στα τουρκικά, για τα ομοφυλοφιλικά «επεισόδια» που έχουν καταγραφεί στα σαράγια των οθωμανικών σουλτάνων. Κλασικό παράδειγμα ο φλογερός «έρωτας» του περίφημου σουλτάνου, Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, με τον βεζίρη του τον Ιμπραήμ πασά. Αλλά και σήμερα αν κάποιος γνωρίσει από κοντά την τουρκική επικαιρότητα, θα παρατηρήσει πως οι πιο γνωστοί Τούρκοι καλλιτέχνες, (κλασικό παράδειγμα ο περίφημος Τούρκος βάρδος, Zeki Müren), ήταν gay.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr
http://aggaleto.blogspot.gr