Δευτέρα, Ιουνίου 19

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου…»

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου…»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου που αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν αγχώνεται για το πέρασμα των χρόνων και την εμφανισή της.
«Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Ίσα ίσα που λέω “τι ωραίο πράγμα που ωριμάζω!”. Έχεις πιο σωστή αντίληψη των πραγμάτων μεγαλώνοντας.
Παράλληλα, θαυμάζω τα νεότερα παιδιά, θέλω να πιστεύω στη νεολαία, να βοηθώ όσο μπορώ, να τους βλέπω να ανθίζουν. Έχω υγιή σχέση με την ηλικία και το χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είμαι πια 20. Έχω τις ρυτιδούλες μου, μεγάλη διαφορά έχει και το σώμα, δεν χάνεις κιλά τόσο εύκολα όσο παλιότερα, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Είμαι αυτή που είμαι. Ένα διάστημα έλεγα “όπα, Έλενα, ρουφήξου”. Μα γιατί; Μια ζωή έχουμε και είναι ωραία. Μπορώ να τη ζήσω, να τη γευτώ, να την απολαύσω, με την απλότητά της; Το “προσέχω για να έχω”, ναι, το κάνω, αλλά είναι άλλο πράγμα από την υστερία. Δεν μπορώ να καταπιέζομαι. Αν κάποιος με καταπιέσει, μπορεί να σκάσω. Φαντάζεσαι να καταπιέσω τον εαυτό μου;», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. govastileto.gr