Σάββατο, Ιουνίου 17

Ένα στοματικό διάλυμα που θα ανακουφίσει άμεσα τα δόντια σας

Ένα στοματικό διάλυμα που θα ανακουφίσει άμεσα τα δόντια σας
Νιώθετε έντονο, οξύ πόνο στα δόντια σας κάθε φορά που καταναλώνετε συγκεκριμένες τροφές ή ποτά; Υποφέρετε από οδοντική ευαισθησία; Η ευαισθησία που νιώθετε είναι ένα καθημερινό πρόβλημα ή απλώς μια περιστασιακή ενόχληση;
Η ευαισθησία είναι ένα συχνό πρόβλημα των δοντιών που εξελίσσεται με τον καιρό και προκαλείται από την έκθεση του μαλακότερου τμήματος του δοντιού που βρίσκεται κάτω από το σμάλτο και ονομάζεται "οδοντίνη". Η οδοντίνη διαθέτει μικροσκοπικούς πόρους (οδοντινικά σωληνάρια) γεμάτους με υγρό, που συνδέουν την επιφάνεια της οδοντίνης με τον πολφό (το κέντρο του δοντιού που είναι πλούσιο σε νεύρα). Όταν καταναλώνουμε τροφές και ποτά που είναι ζεστά, κρύα ή γλυκά, μπορεί να προκληθεί μετακίνηση αυτού του υγρού και διέγερση των νευρικών απολήξεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ξαφνικής δυσφορίας ή έντονου πόνου.
Η Sensodyne, η σειρά προϊόντων για την οδοντική ευαισθησία παρουσιάζει το νέο στοματικό διάλυμα Sensodyne, που έρχεται να προσφέρει αποτελεσματική και μακράς διάρκειας προστασία από την οδοντική ευαισθησία, με καθημερινή χρήση μετά το βούρτσισμα με φθοριούχο οδοντόκρεμα.
Το ενεργό συστατικό του (νιτρικό κάλιο) δρα στο δόντι, προσφέροντας προστασία γύρω από το νεύρο. Παράλληλα η σύνθεσή του με φθόριο ενδυναμώνει τα δόντια και βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα.
Το νέο στοματικό διάλυμα Sensodyne κυκλοφορεί σε δύο τύπους: Cool Mint & Extra Fresh.
Για ολοκληρωμένη φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών συνδυάστε το νέο στοματικό διάλυμα Sensodyne με οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και οδοντικό νήμα Sensodyne.
Η αντιμετώπιση της οδοντικής ευαισθησίας είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση χάρη στην ολοκληρωμένη φροντίδα που προσφέρουν τα προϊόντα Sensodyne.
Tα προϊόντα Sensodyne, ανήκουν στην GlaxoSmithKline (GSK). Ο τομέας των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων της εταιρείας, όπως αναφέρει η διοίκησή της, προσδίδει μια επιπλέον δυναμική διάσταση στην εταιρία μας, με γνωστές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των Panadol, Sensodyne, Corega, Breathe Right και Aquafresh ωστόσο, όπως με όλα τα προϊόντα μας, η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες είναι η επιστήμη.
Η GlaxoSmithKline (GSK) διαθέτει έξι κέντρα εξειδικευμένα στην Έρευνα & Ανάπτυξη μη συνταγογραφούμενων προϊόντων.onmed.gr