Τετάρτη, Ιουνίου 28

Το οριστικό τέλος της μεταπολίτευσης με σφραγίδα Τσίπρα!



Λουκάς Γεωργιάδης (facebook)
Η πορεία των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων προς τη συντριβή είναι προδιαγεγραμμένη. Ως εκ τούτου, οι τύποι προσπαθούν να φτιάξουν την… προίκα τους για την επόμενη δύσκολη μέρα. Αυτήν την περίοδο έχουμε εισέλθει στη φάση όπου λυμαίνονται στην κυριολεξία την εξουσία επιδεικνύοντας πρωτόγνωρο θράσος και ανεπανάληπτη αναισθησία.
Επιπλέον, αρκετοί από τους σημερινούς θα έχουν προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και ευελπιστούν στη βουλευτική ασυλία μετά τις επόμενες εκλογές για να γλιτώσουν… Από τον Οκτώβριο, η συγκυβέρνηση και κυρίως ο αριστερός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται αντιμέτωπος με το τελευταίο επεισόδιο της επιθεώρησης «ΈΤΣΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ». Με αφετηρία σε δύο μήνες τους πλειστηριασμούς ακόμη και α΄ κατοικίας και μάλιστα χωρίς όριο, ακολουθούν ακόμη δυσκολότερες καταστάσεις σε πολιτικό επίπεδο για τους σημερινούς κατσαπλιάδες. Καλούνται να απαρνηθούν οριστικά το παρελθόν τους και να βάλουν ταφόπλακα στο κίβδηλο αριστερό αφήγημα που μοίρασε και μοιράζει τεράστιο κόστος, πόνο, ψέμα, απάτη, οργή και αγανάκτηση.
Καλούνται να προχωρήσουν σε σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο, να υπογράψουν το νέο πλαίσιο για την κινητικότητα και τις απολύσεις, να προχωρήσουν σε προαπαιτούμενες ιδιωτικοποιήσεις που αγγίζουν τον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων τους, να αλλάξουν τα εργασιακά, να επικυρώσουν τη λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές και κυρίως να προχωρήσουν στην πλήρη αλλαγή του πλαισίου για την προκήρυξη απεργιών και γενικά τον συνδικαλιστικό νόμο.
Η πρώτη φάση κονιορτοποίησης του αριστερού-σοσιαλιστικού αφηγήματος ξεκίνησε το 2010 όταν τελείωσαν τα εύκολα δανεικά και τα σκουπίδια που κρύβονταν κάτω από το χαλί ήρθαν στην επιφάνεια μέσω της κατάστασης ελεγχόμενης χρεοκοπίας. Η πορεία του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστή. Στη συνέχεια, οι πρώην πελάτες του ΠΑΣΟΚ κατέφυγαν στη στέγη και τη… γλυκιά αγκαλιά της Αριστεράς. Η συνέχεια θα είναι ανάλογη με ό,τι συνέβη στη Γαλλία, με την κατάρρευση των Σοσιαλιστών και την πλήρη περιθωριοποίηση των Αριστερών. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα παράδοση μεγάλων διασπάσεων έχει μόνο η Αριστερά.
Βρισκόμαστε αναμφίβολα σε ένα σημείο καμπής. Αυτό το σημείο συνιστά την ολοκλήρωση του αναγκαίου… κακού της μεταπολιτευτικής ανισορροπίας έτσι ώστε να αρχίσει ένα restart στη χώρα σε επίπεδο οικονομίας και κοινωνίας. Το αριστερό αφήγημα και οι θιασώτες του οδηγούν τη χώρα σε μια νέα εποχή, όπου ο ρεαλισμός θα κερδίσει έδαφος, το ψέμα θα συντριβεί και η αλήθεια θα εκδικηθεί όσους δεν την σεβάστηκαν…
Πηγή
 http://realpolitics.gr/archives/99875