Σάββατο, Ιουνίου 17

Ένα ακόμη Eurogroup τέλειωσε. Η αριστερά θριάμβευσε. Tι θέλουν επιτέλους κάποιοι; «ΑΣ ΦΑΝΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ» Στόχος είναι τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας τσαουσεσκου
Ποια είναι η επιτέλους αλήθεια; "Η Ελλάδα είναι  πλέον de facto μια άσχημη αποικία" που ξεπουλιέται από σκληρούς κομμουνιστές χωρίς να δείχνουν το παραμικρό έλεος. Κομμουνιστές με πανίσχυρο ηγετικό ρόλο στα άδυτα της μεταπολίτευσης. Koμμουνιστές που το σίγουρο είναι ότι θα βγουν κερδισμένοι από αυτή την κρίση. Τα ίδια είχαμε και στις  χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που ξεπουλήθηκαν για πλάκα από τους κομμουνιστές με τον λαό να λιμοκτονεί  να ξεφτιλίζεται "υπερήφανα"…
Ποιος ξεχνά τη Ρωσία του Γιέλτσιν; Μιλάμε για μια τραγικά εφιαλτική κατάσταση. Πρώτο το blog είχε γράψει από τον Ιανουάριο του 2015 ότι ο Σύριζα δεν πρόκειται να παραδώσει ούτε για αστείο αφού πέρα από τις υποσχέσεις που έδωσε στους τοκογλύφους, ως γνήσιο αριστερό κόμμα έχει έρωτα με την εξουσία.

Η ιστορία κάνει κύκλους αλλά ο Ελληνικός λαός δεν γνωρίζει από ιστορία. Είναι ξερόλας. Είναι αλαζόνας. Είναι μυθομανής. Είναι συμφεροντολόγος ( κομματικό όφελος). Κάνει πλάκα....χωρίς να παίρνει τίποτα στα σοβαρά. Στις δύσκολες καταστάσεις διακατέχεται από στείρες αντιδράσεις,  από το σύνδρομο του εμφυλίου χωρίς να έχει την παιδεία να μάθει τι έγινε πραγματικά στον εμφύλιο.  Υπάρχουν πολλά ιστορικα κενά, γιατί έτσι το αποφάσισε ο λαός μαζί με τους πολιτικούς. 

Γιατί η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα, έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο....και στο τέλος σε αποκαλεί και φασίστα αν τολμήσεις και μιλήσεις....Ποιος θα είναι αυτός που θα τολμήσει να δώσει μια γερή "σφαλιάρα" στον λαό; Ποιος θα είναι αυτός που θα ξεσκεπάσει τον υπόκοσμο της μεταπολίτευσης; 
perimajestic