Την ώρα που οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν μαζικά ή δραπετεύουν στο εξωτερικό, ο υποτιθέμενος εκπρόσωπός τους πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του Eurogroup που βάζει στο γύψο την ελληνική οικονομία για πενήντα χρόνια.
Η απόφαση του Eurogroup είναι ένα θετικό βήμα προς την έξοδο από την κρίση, τόνισε ο λαμπρός αυτός κύριος μιλώντας στην Δ.Ε. της ΚΕΕ που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αγρινίου, δίνοντας ταυτόχρονα το στίγμα για το πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση και τι οι εταίροι μας προκειμένου να μπούμε στην ανάπτυξη.
«Η έκτακτη αυτή Διοικητική Επιτροπή πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά τη συμφωνία που σύναψε η ελληνική κυβέρνηση και οι θεσμοί στο τελευταίο Eurogroup στο Λουξεμβούργο.Το μόνο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι με τη συμφωνία αυτή θα επέλθει ηρεμία στην ελληνική αγορά και ελπίζουμε μέρος της δόσης να κατευθυνθεί προς τον ιδιωτικό τομέα για την αποπληρωμή χρεών του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις. …..Με την καταβολή της δόσης των 8,5 δισ. ευρώ και αποπληρώνονται τα χρέη μας προς τους δανειστές και περισσεύει ένα σημαντικότατο ποσό που πρέπει, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, να διατεθεί στην αγορά, προκειμένου να κινηθεί η οικονομία και να παράξει πλούτο».
Ως εδώ αντέχουμε κύριε Μίχαλε. Όμως, η ντροπή δεν είναι μόνο δική σου. Ανήκει και σε αυτούς που σε ανέχονται στην καρέκλα του ΕΒΕΑ.

 http://odosdrachmis.gr