Τρίτη, Ιουνίου 13

ΣΗΚΩ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ FALCON ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ!

Ο George Adalis B θυμωμένος.
ΣΗΚΩ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ FALCON ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ! ΤΙ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΕΚΟ;
----
Ρε σαχλαμάρα, σε σένα μιλάω! Σε σένα που κάνεις τον Πρωθυπουργό! Πότε σκοπεύεις να μπεις στο αεροπλάνο να πας να δεις τα ισοπεδωμένα χωριά της Λέσβου;
Σε σένα μιλάω ρεσυ, που το έπαιζες παιδί του λαού κι επαναστάτης και σήμερα μπαίνεις στο Falcon για να πας στη Loreal de Paris για ταξιδάκια αναψυχής και κάνεις βαλίτσες για να δεις τους Ρόθτσιλντ!
Τι; Δεν το κατάλαβες ακόμα; Ναι σε σένα μιλάω που κάνεις με μεγάλη επιτυχία τον … Αλέκο!
Για να δεις τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες σηκώθηκες και πήγες τρεις φορές στη Μυτιλήνη. Και δώστου σούρτα-φέρτα και αλλαξοκωλιές με τις ΜΚΟ και τους μπιζναδόρους στη Λέσβο!
Σε σένα μιλάω αγεωγράφητε που τόσο εσύ όσο και οι σύμβουλοί σου ακόμα να μάθετε ότι η Μυτιλήνη είναι η πρωτεύουσα της Λέσβου!
Ακουσες μήπως τον Τσελέντη τι είπε; Η σεισμική δραστηριότητα μεταφέρεται δυτικά ! Το νησί είναι στο πόδι! Τρία χρόνια κουνιούνται εκεί από την έντονη σεισμική δραστηριότητα!
Πότε βρε πολιτικό παχύδερμο σκοπεύεις να πας να δεις τι συμβαίνει και να συντονίσεις τις ενέργειες; Ε; Πότε;
Όταν ισοπεδωθεί ολοσχερώς το τρίτο μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου;
Ή μήπως όταν σπάσει το νύχι του κάποιος πρόσφυγας και σπεύσεις να του συμπαρασταθείς για να μας δείξεις ντεμέκ και καλά την Αριστεροφροσύνη σου!
Σήκω βρε αύριο πρωί-πρωί και όπως πήγες στη Loreal , έτσι να πας και στη Λέσβο. Όχι μόνο όταν πηγαίνει ο Πάπας και η Αντζελίνα Τζολί για να βγεις φωτό μαζί τους!
Σήκω και πήγαινε στη Βρίσσα να δεις τι έπαθε ο κόσμος εκεί και προσπάθησε να μεταφέρεις τα παραπανίσια κιλά που πήρες από τότε που σε κάναμε Πρωθυπουργό γιατί ο κόσμος χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.
Χρειάζεται να του δείξεις Αλέκο, έστω και στα ψέματα, ότι η χώρα έχει Πρωθυπουργό ρεσυ.
Ειλικρινά, πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοιο παχυδερμισμό!
Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση σου θα ήταν εκεί από την πρώτη μέρα!
Ντροπή σου!
Ακόμα κάθεσαι;;;