Σάββατο, Ιουνίου 17

Γρήγορο Internet στο σπίτι ή στο εξοχικό χωρίς σταθερό;

Γρήγορο Internet στο σπίτι ή στο εξοχικό χωρίς σταθερό;
Αν ψάχνετε τον πιο απλό τρόπο για να έχετε γρήγορο internet στο σπίτι ή στο εξοχικό, τότε βρήκατε τη λύση: το SimpleFi είναι ο πιο απλός τρόπος να έχετε γρήγορο Internet μέσω του δικτύου της WIND, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας.
Η WIND σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε internet όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας το SIMPLEfi. Για την υπηρεσία θα χρησιμοποιήσετε ένα router, που σας δίνεται μαζί με μια κάρτα SIM από την WIND, το οποίο συνδέεται στο 4G δίκτυο της εταιρείας. Το router μπορεί να λάβει και να στείλει δεδομένα, όπως ακριβώς και ένα τυπικό router, που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας και να διαμοιράσει τα δεδομένα σε άλλες συσκευές, που συνδέονται με αυτό.

Με λίγα λόγια, λειτουργεί κατά την ίδια λογική με το router του σπιτιού σας, αλλά αντί να χρησιμοποιεί την τηλεφωνική γραμμή, χρησιμοποιεί ασύρματα το 4G δίκτυο της WIND. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου κι αν βρίσκεστε, με δύο μόνο προϋποθέσεις: α) να υπάρχει ηλεκτρική πρίζα για να τροφοδοτήσει τη συσκευή και β) το σημείο που βρίσκεστε να καλύπτεται από το 4G δίκτυο της WIND.

Το SimpleFi είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, καθώς μπορείτε να το μετακινήσετε στο σπίτι, όπου θέλετε, αρκεί να υπάρχει εσωτερική κάλυψη 4G WIND. Επιπλέον, διατίθενται διάφοροι τρόποι πληρωμής αναλόγως της χρήσης που κάνετε.

Επίσης είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και δεν χρειάζεται καλώδια εκτός από αυτό του ρεύματος. Απλά τοποθετείτε τη SimpleFi SIM κάρτα στο router, το βάζετε στην πρίζα και συνδέεστε με σταθερές υψηλές ταχύτητες.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο πακέτα SimpleFi, αναλόγως της χρήσης που θα κάνετε:

Για να επιλέξετε πακέτο, πατήστε ΕΔΩ.

SimpleFi: Αν δεν χρησιμοποιείτε συνέχεια internet



SimpleFi 2: Αν το internet είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας