Η αφοπλιστική απάντηση για το lifting & τα σαρδάμ στο δελτίο ειδήσεων

Όλγα Τρέμη
Στο Happy Day ήταν καλεσμένη η Όλγα Τρέμη το πρωί της Πέμπτης.

Για την τηλεόραση είπε: «Δεν μου λείπει ιδιαιτέρως η τηλεόραση. Δεν έχω εξάρτηση. Είμαι ετοιμοπόλεμη και ορεξάτη. Αν ανοίξει το Mega... η ζωή θα δείξει».

Για το γεγονός ότι βγήκε στη σύνταξη δήλωσε: «Την έβγαλα για να μην μου την φάει ο Τσίπρας! Ο μόνος λόγος που αναγκάστηκα να πάρω τη σύνταξη -παρά το γεγονός ότι παραμένω
μάχιμη- ήταν για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές. Τα τίναξε το επικουρικό μας ταμείο».

Για το αν θα γίνει μια καλή πεθερά σχολίασε: «Δεν μπαίνω στις ζωές των άλλων. Έχω τη δική μου τη ζωή που νομίζω είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα».

Για το λίφτινγκ στο οποίο έχει υποβληθεί είπε χαριτολογώντας: «Δεν το μετάνιωσα ούτε κατά διάνοια. Ένας κίνδυνος υπάρχει μόνο όταν κανείς μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες: να θεωρήσει ότι αυτό είναι υποκατάστατο της νεότητας. Δεν γίνεσαι νεότερος με το λίφτινγκ. Γίνεσαι λίγο πιο συμπαθητικός σε σχέση με την κανονική σου ηλικία. Μια χαρά ένιωσα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: «Τι θεά είσαι εσύ παιδί μου»; Αστειεύομαι...».

Για το περιβόητο Van Cleef κολιέ, το οποίο δεν αποχωριζόταν από τις εμφανίσεις της στο δελτίο ειδήσεων, αποκάλυψε: «Ήταν δώρο γάμου. Τι να κάνω; Να το εξαφανίσω; Θα φορούσα και τη βέρα μου αν ενοχλήθηκαν κάποιοι».

Για τα σαρδάμ και τον σχολιασμό που δέχτηκε απάντησε: «Ψιλοστεναχωριόμουν. Δεν μου άρεσε κι εμένα. Προσπάθησα να αναλύσω τον μηχανισμό εξαιτίας του οποίου έκανα τα σαρδάμ και κατάλαβα ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό παράγεται λόγω της ταχύτητας με την οποία λειτουργεί ο εγκεφαλός μου. Διέφευγα και πήγαινα στο επόμενο κι έχανα τη στιγμή».

yupiii.gr