Δευτέρα, Ιουνίου 19

Την κοπάνησε Ο «Mr Jumbo»! Έφυγε αηδιασμένος για τις Μαλδίβες! Ψάχνει να ηρεμήσει ο Απόστολος Βακάκης

vakakis5
Λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για τις «ανοιχτές» πληγές που αφήνει στα μέλη μιας οικογένειας ο θάνατος ενός μέλους της, ειδικά όταν αυτό είναι ένα νέο παιδί που δεν πρόλαβε να ζήσει.
Ο κ. Απόστολος Βακάκης λένε αυτοί που τον γνωρίζουν καλά, προσπάθησε να διαχειριστεί το αδιανόητο -τον χαμό του παιδιού του στο τροχαίο που συγκλόνισε την Ελλάδα- υιοθετώντας μια
στάση, που χαρακτηρίστηκε πολύ σκληρή.
Απαγόρευσε σχεδόν -για την ακρίβεια ζήτησε- σε στενούς συνεργάτες, συγγενείς και φίλους του Γιώργου να του δώσουν συλλυπητήρια ή να συζητήσουν το θέμα μαζί του, όχι μόνο εκείνες τις πρώτες ημέρες, αλλά και αργότερα.
Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μια ημέρα μετά το ταξίδι στην Βουλγαρία, η σύντροφός του προηγήθηκε σε συγκέντρωση όπου θα έδινε το παρόν, ζητώντας από όλους τους παριστάμενους να μην του πουν το παραμικρό, ούτε να εκφράσουν την λύπη τους.
Δυόμιση μήνες μετά από εκείνη την Κυριακή που σημάδεψε για πάντα τις ζωές τεσσάρων οικογενειών, ο επιχειρηματίας των Jumbo, δείχνει να βαδίζει στην πεπατημένη που χάραξε.
Μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες μαζί με περίπου δέκα με δεκαπέντε πολύ στενούς συνεργάτες του απόλαυσαν μια περίπου εβδομάδα ξεκούρασης και χαλάρωσης σε luxury resort στις Μαλδίβες.
Πρόκειται για ένα ταξίδι που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Απόστολος Βακάκης, θέλοντας να επιβραβεύσει τον στενό πυρήνα των ανθρώπων που είναι δίπλα του στην εταιρία.
Κάποιοι πίστευαν ότι μπορεί φέτος να το ανέβαλλε εξαιτίας του τραγικού γεγονότος που «χτύπησε» σαν κεραυνός την οικογένειά του, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Ο επιχειρηματίας τήρησε αυτό που είχε πει την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στους συνεργάτες του μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια, να συνεχίσει να δουλεύει και να προσπαθήσει στο μέτρο του δυνατού να διαχειριστεί το αδιανόητο.
Μόνο που αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, ακόμη και για έναν κατά γενική ομολογία «σκληρό» επιχειρηματία, ο οποίος παραμένει για πολλούς ένα αίνιγμα, ειδικά με την συμπεριφορά που υιοθέτησε και την εν γένει στάση του στον θάνατο του γιου του, με την μοιραία δική του Porsche.
Αυτή που σκόρπισε τον θάνατο εκείνο το Κυριακάτικο απόγευμα στην εθνική οδό, αφήνοντας πίσω της χαροκαμένες οικογένειες, βασανισμένες ζωές και μια θλίψη που εξακολουθεί να στοιχειώνει -όσο και αν δεν θέλει να το παραδεχτεί- έναν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας.
mononews.gr
 makeleio.gr