Δευτέρα, Ιουνίου 26

Πεζοπορία για να χάσει κανά κιλό ο playstation και φιλικές συναντήσεις στα χωριά του Γράμμου

Πεζοπορία και φιλικές συναντήσεις του Κώστα Καραμανλή στα χωριά του Γράμμου
Στην Αετομηλίτσα, το πιο ορεινό χωριό του Νομού Ιωαννίνων, έφτασε το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ύστερα από πεζοπορία πολλών χιλιομέτρων, στα χωριά και στα μονοπάτια του Γράμμου, τόσο του Νομού Ιωαννίνων όσο και του Νομού Καστοριάς.


Η παρέα του πρώην πρωθυπουργού αποτελούνταν μόνο από φίλους του, κυρίως Θεσσαλονικείς, αλλά και τον πρώην Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος τον συνοδεύει μόνιμα σε όλες τις εξορμήσεις του στην Ήπειρο.

Στην Αετομηλίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον υποδέχθηκαν κάτοικοι του χωριού, μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι, καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος έχει μακροχρόνια φιλία μαζί του.

Στην απόλυτη ηρεμία του χωριού και στη δροσιά που προσφέρει το υψόμετρο, οι κάτοικοι πρόσφεραν στον πρώην πρωθυπουργό και την παρέα του «ούρδα», το μανούρι που παράγουν στον τόπο τους και για το οποίο είναι περήφανοι.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει το οδοιπορικό του στα χωριά του Γράμμου με βασικούς προορισμούς την Κυριακή, την Βούρμπιανη και το Πληκάτι!




Πηγές: epirusgate.blogspot.gr, epiruspost.gr
.zougla.gr