Δευτέρα, Ιουνίου 19

«Ένα υγιές και λαμπερό δέρμα είναι ομορφότερο από οποιοδήποτε sunkissed makeup ή φόρεμα».

Summer beauty tips για υγιές και λαμπερό δέρμα από τη beauty editor του govastileto.gr

Summer beauty tips για υγιές και λαμπερό δέρμα από τη beauty editor του govastileto.gr
Το καλοκαιράκι απ' ότι φαίνεται ήρθε για τα καλά. Οι περισσότερες από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει τα μπανάκια σας στη θάλασσα και φυσικά έχετε κάνει τις πρώτες καλοκαιρινές αγορές σε φορέματα, μαγιό και σαγιονάρες.

Αυτό όμως που δεν έχετε σκεφτεί είναι να προετοιμάσετε τον εαυτό σας να δεχθεί όλη αυτή την αλλαγή και την υψηλή θερμοκρασία στο δέρμα σας.




Γι'αυτό είμαι εγώ εδώ να μοιραστώ μαζί σας μερικά Summer Beauty Tips, τα οποία θα βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας προστατευμένο, ενυδατωμένο, χωρίς επιπλέον ρυτίδες και πολύ λαμπερό. Έτοιμες; Ξεκινάμε.
  • Θέλω να «φοράτε» καθημερινά αντηλιακή προστασία τουλάχιστον με spf 30.Την οποία θα ανανεώνεται κάθε 2 ώρες και κάθε φορά που βγαίνετε από τη θάλασσα. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται 35' της ώρας περίπου μέχρι να σας δώσει την κάλυψη που αναγράφεται επάνω στο σωληνάριο.
  • Θα σας συμβούλευα να μην είστε απροστάτευτες ( χωρίς ομπρέλα) κάτω από τον ήλιο τις ώρες μεταξύ 10:00-16:00.Είναι οι ώρες που ο ήλιος καίει και μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στην επιδερμίδα σας.
  • Να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα με λεπτή ύφανση.
  • Μην ξεχνάτε το καπέλο σας και τα σωστά γυαλιά ηλίου που θα σας προστατευόσουν από τον ήλιο.
  • Ενυδατώστε καθημερινά το δέρμα σας. Επιλέξτε ένα προϊόν με τη μορφή που σας ταιριάζει καλύτερα είτε αυτό είναι mousse, τζελ ή κρέμα.
  • Προσθέστε στο διαιτολόγιό σας κόκκινα και πορτοκαλί φρούτα και λαχανικά. Έχουν πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  • Πίνετε άφθονο νερό ή φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών, έτσι ώστε να κρατάτε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο και εσωτερικά.
  • Επισκεφτείτε έναν έμπειρο δερματολόγο να δει τις ελιές και τα τυχόν σημάδια-φακίδες που έχετε. Ο ιατρός θα κρίνει και θα σας συμβουλεύσει για επιπλέον προστασία.
Αυτό που θέλω να θυμάστε από εμένα είναι ότι: «Ένα υγιές και λαμπερό δέρμα είναι ομορφότερο από οποιοδήποτε sunkissed makeup ή φόρεμα».
Φιλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού ομορφιάς φίλες μου... και καλό καλοκαίρι!

Απο την beauty editor του govastileto.gr Ρούλα Λαμπράκη

govastileto.gr