Όλα είναι ένα ανθρώπινο λάθος..... Ο YΠΟΥΡΓΟΣ Παππάς έκανε retweet σχόλιο που έγραφε «στα α@@@α μας η παραίτηση Ταγματάρχη» Σοβαρά τώρα. Τι ψάχνουμε να βρούμε; Τα άτομα αυτά διέλυσαν μια ολόκληρη χώρα. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό. 'Οταν Γερμανοί και Αμερικανοί πετάνε από την χαρά τους...κάτι συμβαίνει...

Αυτή τη ποιότητα ανθρώπων έχουν οι Συριζαίοι που παριστάνουν την κυβέρνησηΜια ανάρτηση στο twitter στον λογαριασμό του Πάνου Καμμένου λίγο μετά την ολοκλήρωση του eurogroup έβαλε φωτιά στα social media.

Ένα κανονικό πανηγύρι στήθηκε λοιπόν στο twitter για μια ανάρτηση που έγινε χθες το βράδυ και λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup στον λογαριασμό του Πάνου Καμμένου. Η ανάρτηση απεικόνιζε μια γραβάτα με φαλλούς.


Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ο κ. Καμμένος απέδωσε την ανάρτηση σε ένα από τα παιδιά του γράφοντας: Ψευδαισθήσεις, ψευτοτσαμπουκάδες. Κατά τα άλλα ηθικό πλεονέκτημα και επανάσταση. Εκτός ότι χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια με την συμμορία του Αλέξη, θα αλλάξουμε και το λεξικό της γλώσσας μας.