Ένα ελληνικό αεροδρόμιο στη λίστα με τα 10... χειρότερα στην Ευρώπη

Ένα ελληνικό αεροδρόμιο στη λίστα με τα 10... χειρότερα στην Ευρώπη
«Πρόκειται για αηδιαστικά βρώμικο αεροδρόμιο. Οι λέξεις δεν επαρκούν. [...] Το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης. Βρώμικες τουαλέτες με μεγάλες ουρές, αφιλόξενο προσωπικό, κακός κλιματισμός, ασύρματο δίκτυο που δεν λειτουργούσε. Η ουρά αναμονής στην Πύλη 1 κοντά στον έλεγχο επιβατών είναι πραγματικά χαώδης. Έπρεπε να περιμένουμε περίπου 30 λεπτά στον καυτό
ήλιο, με θερμοκρασία 35 βαθμούς.

[...] Είναι το χειρότερο αεροδρόμιο, προσωπικό και εγκαταστάσεις που έχω συναντήσει και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στην Κρήτη. [...] Έχοντας κινητικά προβλήματα, έπρεπε να πάρουμε το ασανσέρ το οποίο σε πολλά σημεία του ήταν βρώμικο και παρέπεμπε σε μεταλλικό κιβώτιο. Ένα από τα δύο κουμπιά κρεμόταν και κανένας μας δεν αισθανόταν ασφαλής».
Οι περιγραφές αυτές, από Ιρλανδούς, Βρετανούς και Ολλανδούς τουρίστες αφορούν ένα από τα πιο μεγάλα ελληνικά αεροδρόμια το «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης.
Οι κριτικές έγιναν στον μεγαλύτερο ιστότοπο αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών αεροδρομίων και αερομεταφορέων. Οι κριτικές των χρηστών αντανακλούν την κακή κατάσταση του αεροδρομίου που βρίσκεται από το 2015 στην λίστα με τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης.
Τη σχετική λίστα καταρτίζει η ιστοσελίδα «sleepinginAirports».
Με πληροφορίες από το capital.gr