Σάββατο, Ιουλίου 8

Κατεστραμμένες άκρες τέλος με αυτές τις 3 φυσικές συνταγές!



Μήπως το παράκανες με το hairstyling και βλέπεις τις άκρες των μαλλιών σου φαίνονται θαμπές και να ταλαιπωρούνται μέρα με τη μέρα;  Μην ανησυχείς! Υπάρχει τρόπος να αναζωογονήσεις τα μαλλιά σου και να χαρίσεις ζωή στις ταλαιπωρημένες άκρες σου με λίγα μόλις προϊόντα για τα οποία δεν θα χρειαστεί να ξοδευτείς καθόλου!

1. Ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα από ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας και αφού τη ζεστάνεις ελαφρώς, κάνε απαλό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σου με το μείγμα. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής και ενυδατώνονται τα μαλλιά από τη ρίζα τους. Αν θέλεις, μπορείς να περάσεις  μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου μόνο στις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών σου.
2. Μέλι το θαυματουργό
Ανάμειξε σε ένα μικρό μπολ μια κουταλιά της σούπας μέλι με δύο κουταλιές της σούπας ζεστό ελαιόλαδο και πέρασε το μείγμα στις άκρες των μαλλιών. Άφησέ το στα μαλλιά σου για 30 λεπτά και στο τέλος λούσου, ως συνήθως. Τα μαλλιά σου θα είναι απαλά και θα αποκτήσουν τη χαμένη λάμψη τους.
3.Μαγιονέζα
Κάντο όπως η Blake Lively! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις μια μικρή ποσότητα μαγιονέζας στις άκρες των μαλλιών σου για περίπου 20 λεπτά και να λουστείς στη συνέχεια, ως συνήθως!



Πηγή