Τετάρτη, Ιουλίου 5

Αυτή είναι η αντίσταση των νεοελλήνων στη κατοχή που βιώνουν 8 χρόνια ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ  ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ....

SURVIVORΣείστηκε» το Άλσος Βεΐκου όταν βγήκε ο Ντάνος

Η υποδοχή που επεφύλασσε ο κόσμος στον Ντάνο κατά την είσοδο του στη σκηνή στο Άλσος Βεΐκου που πραγματοποιείται απόψε ο ημιτελικός του, ήταν αποθεωτική. Έχει φανεί στην πορεία του παιχνιδιού ότι ο Αγγελόπουλος είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες του κοινού
και οι σκηνές που διαδραματίστηκαν θύμισαν αεροδρόμιο όταν οι φίλαθλοι υποδέχονται παίκτες που έρχονται για την ομάδα τους.
Πρώτος από όλους έκανε την εμφάνισή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ανάμεσα στο κοινό φυσικά βρισκόταν και η μητέρα του καθώς και ο αδερφός του, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν κατά την είσοδό του. Αποθεωτική ήταν και η υποδοχή από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Όλοι έπεσαν πάνω στον Γιώργο για να τον χαιρετίσουν και να τον αγκαλιάσουν μετά από τόσο καιρό που έχουν να τον δουν.
SURVIVOR
Μετά ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με ένα μεγάλο χαμόγελο καθώς ήταν ο παίκτης που κέρδισε το τελευταίο εισιτήριο στο χθεσινό ημιτελικό απέναντι στο μισθοφόρο. Το κοινό ήταν και σε αυτόν ένθερμο με κάποιους θεατές μάλιστα να φωνάζουν το όνομα του.
Επόμενος μπήκε ο Μάριος Ιωαννίδης για τον οποίο έγινε ένας μικρός χαμός. Ο παίκτης των Μαχητών μπήκε και εκείνος στην σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό. Χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και τους πρώην αντιπάλους του και στην συνέχεια μαζί με τους άλλους Μαχητές φώναξε όσο πιο πολύ μπορούσε στον καθιερωμένο πανηγυρισμό.