Σάββατο, Ιουλίου 1

Συνέδριο ΔΗΣΥ ( ΠΑΣΟΚ ) : Οι σκελετοί βγήκαν από τη ντουλάπα ...

Ο Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε «πατριωτικό καθήκον» τα μνημόνια και επιτέθηκε στον Κ.Καραμανλή

Οι σκελετοί βγήκαν από την ντουλάπα. 
Πρόκειται για τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου και ορισμένους άλλους εκσυγχρονιστές που εμφανίστηκαν στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και νομίζουν
ότι μπορεί να έχουν λόγο παρέμβασης στην ελληνική κοινωνία επειδή βρέθηκαν ορισμένοι κλακαδόροι στην αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας να τους χειροκροτήσουν.
Από την άλλη, η Φώφη Γεννηματά νόμισε πώς επειδή κατάφερε να φέρει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τους… σκελετούς, ή εξαπέλυσε και η ίδια επίθεση στον Κώστα Καραμανλή, τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ πως μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά της και να αποτελέσει τον τρίτο πολιτικό πόλο. 
Με έναν λόγο που παραπέμπει σε άλλες εποχές και με ένα κόμμα που φυλλορροεί. Απόδειξη πώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν βρέθηκε στην αίθουσα του συνεδρίου την πρώτη ημέρα. Μιλάει σήμερα.
Το ΠΑΣΟΚ ή η Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως θέλουν να την ονομάζουν δεν είναι πλέον παρά ένα κόμμα του 8-9% με πολλές συνιστώσες και ανθρώπους που τους έχει καταδικάσει η κοινωνία στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 
Μιλάμε για τη ΔΗΜΑΡ του Θανάση Θεοχαρόπουλου, το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου και κάποιους ακόμη τελειωμένους που νομίζουν ότι μπορούν να αναστηθούν επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε θάλασσα και καταρρέει.
ΣΧΟΛΙΟ : ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ..... ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΧΑΡΗ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ... ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ....